ΑΡΗΣ

Λευκό απουσιολόγιο με Ντέιβις

Λευκό απουσιολόγιο με Ντέιβις
INTIME SPORTS

Συνεπής ήταν στην επιστροφή του από το Σικάγο ο Ρόναλντ Ντέιβις με τον Αμερικανό φόργουορντ του Άρη να συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής

Με την επιστροφή του Ρόναλντ Ντέιβις το απουσιολόγιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή ήταν λευκό στην σημερινή προπόνηση του Άρη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες κοντά στην οικογένειά του στο Σικάγο των ΗΠΑ έχοντας την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Έχοντας και τον Ντέιβις στην διάθεσή του ο Αλεξανδρής θα μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Αυτό με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου ο Άρης θα ψάξει την νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει το 6 στα 6 και να ελπίζει στην κατάκτηση της 6ης θέσης εν όψει των πλέι οφ.

Μία θέση που για να την «καπαρώσει» ο Άρης θα πρέπει την ίδια ώρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, η Καβάλα να χάσει από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Όσο δε για το διοικητικό μέτωπο μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει η σύνθεση της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου μετά από τις τελευταίες κινήσεις του γενικού γραμματέα του Α.Σ. Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ