ΑΡΗΣ

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / PLAY OFF
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / PLAY OFF MOTIONTEAM

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο με το σύνθημα: "Πίστη στο όραμα, Πιστοί στον όρκο!".

Προς διάθεση είναι από την Παρασκευή (22/6) από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο με την ελπίδα της δυναμικής ανταπόκρισης από πλευράς των φιλάθλων της ομάδας.

Το σύνθημα που επέλεξε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ήταν: "Πίστη στο όραμα, Πιστοί στον όρκο!", δίνοντας το στίγμα της δικής της λογικής και προσπάθειας που έχει ξεκινήσει.

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στους φιλάθλους της ομάδας ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2012-2013.

Η ανάγκη για στήριξη στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ είναι φέτος πιο επιτακτική από ποτέ. Η οικονομική εξυγίανση της Κ.Α.Ε., η επανεκκίνησή της και η δυναμική επιστροφή της ομάδας στο αγωνιστικό προσκήνιο, περνούν από τη μαζική πώληση των εισιτηρίων διαρκείας!

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ με αίσθηση ευθύνης και κατανόησης, διαμόρφωσε τις τιμές, ώστε να μπορεί ο κάθε Αρειανός να «κλείσει» τη δική του θέση στο Αλεξάνδρειο.

Όλοι μαζί, Διοίκηση και κόσμος, ας δώσουμε ενωμένοι τη «μάχη» για έναν υγιή και δυνατό ΑΡΗ!

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα Τιμή

1 200€

2-3 PLATINUM 1500€

GOLD 500€

Α 250€

Β 150€

4 120€

5-6 50€

7-8-9-10 120€

8-9 Α 150€".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ