ΑΡΗΣ

Ξανθόπουλος: "Μεγαλώσαμε με αυτά τα ντέρμπι"

Ξανθόπουλος: "Μεγαλώσαμε με αυτά τα ντέρμπι"

Το "Nick Galis Hall" θα είναι κατάμεστο στον σαββατιάτικο (24/10, 21:00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε ανυπόμονος για να ζήσει το ντέρμπι ως παίκτης του Άρη.

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Eurocup 2015-16 επί της Μπουντούτσνοστ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για τη χθεσινή (21/10) αναμέτρηση καθώς και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο (24/10, 21:00) στο κατάμεστο "Nick Galis Hall" .

"Απέναντι στην Μπουντούτσνοστ μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και φτάσαμε σε μία άνετη νίκη, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Με την άμυνα και τη διάρκεια στην απόδοσή μας κάναμε το παιχνίδι να μοιάζει εύκολο, στην πραγματικότητα μόνο εύκολο δεν ήταν.

Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και δεν προλαβαίνουμε να μένουμε σε νίκες ή ήττες. Από τον αγώνα με την Buducnost κρατάμε τη διάθεση, το ομαδικό πνεύμα και την καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στοιχεία που πρέπει να έχουμε στις δύσκολες αναμετρήσεις που μας περιμένουν" εξήγησε ο έμπειρος γκαρντ.

Όσο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ; "Σε δύο μέρες έρχεται ακόμα ένα δύσκολο ματς, απέναντι στον ΠΑΟΚ, το οποίο φυσικά έχει τη δική του σημασία. Μεγαλώσαμε μ’ αυτά τα μεγάλα ντέρμπι. Εγώ προσωπικά τα έχω βιώσει διά ζώσης από την αντίπαλη πλευρά και ανυπομονώ να το ζήσω ως παίκτης του Άρη".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι για τον κόσμο, όμως εμείς οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και το αγωνιστικό πλάνο μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, η οποία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα, μέσα από την οποία μπορούμε να βγάλουμε κάποια εύκολα καλάθια".

Ο Ξανθόπουλος σχολίασε και το δεύτερο σολντ άουτ που έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας μέσα σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. "Πληροφορήθηκα για το σολντ άουτ και ομολογώ ότι δε μου προκάλεσε έκπληξη. Ο κόσμος είναι από το ξεκίνημα στο πλευρό μας και θέλουμε να συνεχιστεί αυτό, αφού η βοήθειά του είναι καταλυτική για την επίτευξη των στόχων μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ