ΑΡΗΣ

Κρίσιμο 48ωρο για Τζέιμς

Κρίσιμο 48ωρο για Τζέιμς

Την ίδια ώρα που η αποστολή του Άρη βρίσκεται στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας για το παιχνίδι της Τρίτης (24/1, 7μ.μ.) ο Ντόμινικ Τζέιμς φέρεται να έχει φθάσει στο Βελιγράδι με σκοπό να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την Παρτιζάν.

Ο Ντόμινικ Τζέιμς όχι απλώς δεν ταξίδεψε το πρωί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη για το Ντόνετσκ της Ουκρανίας μέσω Μονάχου αλλά επέλεξε το δρομολόγιο για το Βελιγράδι μέσω Αθηνών για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την Παρτιζάν.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ με την στάση του έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη παρά το ότι ήταν 23 μέρες απλήρωτος σε αντίθεση ειδικά με τους Έλληνες συμπαίκτες του.

Το αν θα γίνει ή όχι η μεταγραφή του Τζέιμς στην Παρτιζάν Βελιγραδίου για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Αμερικανού Έι Σι Λο που μετακόμισε στον Ολυμπιακό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ωρο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα αποτελέσει και το αν η ΕΟΚ θα δώσει τελικά στην Ομοσπονδία της Σερβίας για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την Παρτιζάν Βελιγραδίου με τους διοικούντες της από το απόγευμα να μην κρύβουνε το ότι τίθεται θέμα απόκτησής του.

Κι όσο για την υπόλοιπη αποστολή του Άρη; Κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ γνώρισε θερμής υποδοχής από φιλάθλους της ομάδας που μένουν μόνιμα στην ουκρανική πόλη, ενώ παρέδωσαν και μια ανθοδέσμη τονίζοντας ότι θα βρίσκονται στις κερκίδες της SPORTS HALL DRUZHBA για να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 στην έδρα της Ντόνετσκ και θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους με μια ακόμα προπόνηση από τις 11:00 μέχρι τις 12:00. Ο Αλεξανδρής μιλώντας για τον αγώνα κόντρα στην ουκρανική ομάδα που επικράτησε εκτός έδρας της Βιλερμπάν στην πρεμιέρα του Last 16 με 75-86 τόνισε χαρακτηριστικά ότι: "Είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ταξίδια και τους δύο αγώνες που δίνουμε σε διάστημα λίγων ημερών σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Eurocup.

Χρειαζόμαστε όμως τη νίκη και θα παίξουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Αντίπαλος μας θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Εμείς όμως από την πλευρά μας έχουμε την φήμη του αγωνιστή που μας συνοδεύει και θα πρέπει να την επιβεβαιώσουμε μέσα στο γήπεδο".

Κι όσο για τον Νταν Μαυραεϊδής δήλωσε: "Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί για εμάς και πρέπει να τους κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και ειδικά στο Eurocup. Η Ντόνετσκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και οι προπονητές θα μας αναλύσουν τον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά και τι θα πρέπει να προσέξουμε για να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε γενικότερα το μπάσκετ που ξέρουμε. Στόχος μας είναι πιάσουμε την καλή αγωνιστική απόδοση που είχαμε πριν από ένα μήνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ