ΑΡΗΣ

Ετοιμάζεται για Παρτιζάν ο Τζέιμς

Ετοιμάζεται για Παρτιζάν ο Τζέιμς

Στη Σερβία γίνεται λόγος για καταρχήν συμφωνία του Ντόμινικ Τζέιμς με την Παρτιζάν την ίδια ώρα που στον Άρη τονίζουνε πως δεν υπάρχει λύση του συμβολαίου του.

Η απόφαση του Ντόμινικ Τζέιμς να μην ακολουθήσει το πρωί την υπόλοιπη αποστολή του Άρη για το Ντόνετσκ της Ουκρανίας φαίνεται να επιβεβαιώνει την καταρχήν συμφωνία του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου όπως προκύπτει από χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα στην Σερβία.

Την ίδια ώρα από πλευράς της ΚΑΕ Άρης υποστηρίζεται πως ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορεί να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος αφού δεν είναι ούτε καν έναν μήνα απλήρωτος.

Μεταξύ άλλων ο Τζέιμς φέρεται να τόνιζε χθες το βράδυ σε διοικητικούς κύκλους της ΚΑΕ Άρης πως θα έπρεπε σήμερα να πάει στο Λονδίνο για προσωπικούς λόγους εισπράττοντας αρνητική απάντηση λόγω του πρωινού ταξιδιού στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας.

Εκεί όπου ο Άρης αύριο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup χωρίς όμως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να τον έχει τελικά στην διάθεσή του.

Κι όσο για το τι υποστηρίζουν στην Σερβία; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "novosti.rs": "Ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων με τον πλέι μέικερ του Άρη ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν την συμφωνία και ο Τζέιμς να υπογράψει. Οι πρώτες επαφές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και ο Αμερικανός πλέι μέικερ που τώρα φοράει τη φανέλα του Άρη, είναι κοντά στο να παίξει στη Παρτιζάν".

Δεν αποκλείεται βέβαια να έχει ολοκληρωθεί πράγματι ήδη η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με το μόνο που απομένει να είναι η λύση του συμβολαίου του με τον Άρη. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι στις τάξεις των παικτών της ομάδας την θεωρούνε δεδομένη.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας εκπρόσωπος του Τζέιμς, Νίκος Σπανός, αναμένεται να έχει το απόγευμα επικοινωνία με τον Ράντε Φιλίποβιτς, υπεύθυνος της "BDA Sports", αφού είναι στον δρόμο της επιστροφής από τις ΗΠΑ για την Ευρώπη.

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση απώλειας του Τζέιμς ο Αλεξανδρής, που είναι πολύ πιθανό να κληθεί σε απολογία για την Πέμπτη από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για τις χθεσινές του δηλώσεις, θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

Κι όσο για το τι θα χάσει; Για το υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος κατά μ.ό. 14,5 πόντους και 4,1 ασίστ με ανάλογα να είναι τα νούμερά του και στο Eurocup όπου μέχρι στιγμής είχε κατά μ.ό. 14,7 πόντους και 2,3 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ