ΑΡΗΣ

Κοινή επιθυμία με Μπόγρη

Κοινή επιθυμία με Μπόγρη
INTIME SPORTS

ΚΑΕ Άρης και Γιώργος Μπόγρης επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως φάνηκε στην σημερινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Μπόγρη, Νίκο Σπανό, υπάρχει από κοινού επιθυμία συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μία συνάντηση που μπορεί να ήταν περισσότερο γνωριμίας, παρόλα αυτά κινήθηκε τόσο στο θέμα των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο 23χρονος διεθνής σέντερ όσο και σε μία διερευνητική συζήτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε ένα ενδεχόμενο όπου διαφάνηκε από κοινού επιθυμία να συνεχίζουνε να πορεύονται μαζί. Σε ένα ξεκάθαρο δείγμα της εμπιστοσύνης της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης στον Μπόγρη αλλά και εκτίμησης του ιδίου για την ευκαιρία που του δόθηκε μετά το σύντομο πέρασμά του από το Περιστέρι.

Μεταξύ άλλων στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα του Σπύρου Μούρτου που επιστρέφει στον Άρη μετά από δύο χρόνια απουσίας όπου είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ και στους Ίκαρους Σερρών. Η απόφαση όμως θα παρθεί από τον προπονητή, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει πάντα συμβόλαιο.

Στην περίπτωση του Μούρτου θα πρέπει να τονιστεί ότι σύμφωνα και με τον εκπρόσωπό του δεν επιθυμεί να δοθεί για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός κάπου. Επιθυμεί ή να μείνει στον Άρη ή με την καταβολή του σχετικού μπάι άουτ (5.000 ευρώ) να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Εν τω μεταξύ η παρουσία του Δημήτρη Βεργίνη το πρωί στο Αλεξάνδρειο για να κάνει σουτ είχε σαν αποτέλεσμα να συνδυαστεί με συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης. Μία συνάντηση στην οποία έγινε μία συζήτηση και για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν την τελευταία διετία από την ΚΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει συνάντηση και με τον εκπρόσωπο του Βεργίνη που είναι κοινός με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη οπότε έγινε κουβέντα και για τα χρήματα που έχει με την σειρά του λαμβάνειν για την τελευταία διετία. Σε μία συνάντηση που είχε γίνει η πρόταση για «κούρεμα» 50% και εξόφληση σε βάθος τετραετίας.

Σήμερα εξάλλου μετά τη συνάντηση που είχε χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης με υψηλόβαθμα στελέχη της εφορίας δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με το κατασχετήριο της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης στα έσοδα της ΚΑΕ Άρης με αποτέλεσμα να υπάρξει νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ