ΑΡΗΣ

Καθυστερεί ο Κις

Καθυστερεί ο Κις
INTIME SPORTS

Οι ώρες περνούν αλλά ο Μπίλι Κις δεν έχει ακόμη στείλει στην ΚΑΕ Άρης το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο.

Ο Μπίλι Κις καθυστερεί να επιστρέψει στην ΚΑΕ Άρης το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης φρόντισε να ανταποκριθεί στα θέλω του 35χρονου Αμερικανού γκαρντ με την στάση του δείχνει να θέλει να κερδίσει κάποιες μέρες.

Μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει συμφωνία στο οικονομικό και πλήρη ταύτιση ακόμη και στον τρόπο καταβολής χρημάτων στον Κις.

Ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει στο Τέξας με την καθυστέρηση κι αφού δεν έβαλε την υπογραφή του από χθες το βράδυ να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να κάνει ντεμπούτο με τον Άρη το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.

Εκτός και αν όλα αλλάξουνε μέσα στις επόμενες ώρες της σημερινής ημέρας ώστε να μπορέσει να βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη και αφού δώσει το παρών στις τέσσερις προπονήσεις που θα ακολουθήσουνε να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Εν τω μεταξύ κι εκτός του ότι η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Κις φέρνει στο περιθώριο το φλερτ με τον Τζερόμ Κόλεμαν άγνωστο συνεχίζει να παραμένει το πόσο ακόμη θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη ο Τζέρεμι Χαντ.

Κατά τα άλλα στο τεχνικό τιμ του Άρη αναμένεται να βρεθεί ένας πρώην παίκτης της ομάδας. Ο λόγος για τον Σάββα Καμπερίδη που έχει κάνει ήδη μία πρώτη συζήτηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Την ίδια ώρα ο γυμναστής Γιώργος Χρυσάφης αποχώρησε από την ομάδα ενώ ο Βασίλης Βαρδής αναμένεται να αναλάβει την εκγύμναση των νεαρών παικτών του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ