ΑΡΗΣ

Και ο Τζάμσι τιμά τον Γκάλη

Και ο Τζάμσι τιμά τον Γκάλη

Ο Ντορόν Τζάμσι χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΚΑΕ Άρης για να βρεθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο Ντορόν Τζάμσι δεν μπορούσε να λείψει από την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΚΑΕ Άρης.

Ο Τζάμσι εξάλλου εκτός από αντίπαλος του Γκάλη στα παιχνίδια του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε υπάρξει συμπαίκτης του στη Μικτή Ευρώπης ενώ πριν λίγους μήνες στο φιλικό παλαιμάχων που είχε γίνει στο Αλεξάνδρειο έψαχνε να τον βρει.

" Ένας από τους σπουδαιότερους καλαθοσφαιριστές που ανέδειξε το ισραηλινό μπάσκετ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντόρον Τζάμσι, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και θα βρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 7 Μαΐου προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ο Ισραηλινός υπήρξε συμπαίκτης με τον Νίκο Γκάλη στη Μικτή Ευρώπης", ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε προγραμματίσει για σήμερα με μία πρωινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο με μόλις οκτώ παίκτες. Εκτός ήταν οι Κώστας Χαρίσης, Μιχάλης Πελεκάνος και Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Τζέρεμι Χαντ λόγω τενοντίτιδας, ο Νίκος Μποχωρίδης (ωμοπλάτη) και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Κι όσο για αύριο ο Χαρίσης αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα προλάβει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ ενώ όσον αφορά τον Ευθύμη Τσακαλέρη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με τον χρόνο όπως φαίνεται να κυλάει υπέρ του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ