ΑΡΗΣ

Η Πέμπτη του Πρωτοδικείου

Η Πέμπτη του Πρωτοδικείου

Η νέα τάξη πραγμάτων για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δείχνει να θέλει αύριο Πέμπτη να λάβει χώρα η προσφυγή στο Πρωτοδικείο.

Επιθυμία της νέας τάξης πραγμάτων για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι αύριο Πέμπτη να λάβει χώρα η προσφυγή στο Πρωτοδικείο.

Να δοθούν δηλαδή τα πέντε ονόματα που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης από τον νομικό του Ερασιτέχνη Άρη, Χρήστο Γρόλιο.

Ο μοναδικός λόγος που αυτό δεν έγινε σε κάποια από τις προηγούμενες τρεις μέρες της εβδομάδας είχε να κάνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του νομικού του Ερασιτέχνη Άρη.

Για τον λόγο αυτό και δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία στις τάξεις του νέου διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλή τον Λευτέρη Αρβανίτη που δείχνει έτοιμο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του που μόνο λίγες δεν θα είναι.

"Όλα είναι έτοιμα", τονίζεται από την νέα τάξη πραγμάτων της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τελευταίο – νέο – πρόσωπο του πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου τον Χρήστο Γαλιλαία ως εκλεκτό της ΣΑΡΙΣΑ.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Δαμιανίδης σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπογράψει ακόμη την έγγραφη συναίνεσή του για την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κι αφού λάβει χώρα το τυπικό κομμάτι της προσφυγής στο Πρωτοδικείο το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης θα κληθεί να μπει σε μία διαδικασία αγώνα δρόμου.

Η συνάντηση με τον νυν τεχνικό του Άρη, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, λογικά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα όπως και με νυν και πρώην παίκτες που έχουνε λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ