ΑΡΗΣ

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε χορηγούς και διαρκείας

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε χορηγούς και διαρκείας
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε τη Δευτέρα το απόγευμα τους χορηγούς της ομάδας αλλά και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΚΑΕ Άρης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε τίμησε χθες το απόγευμα τους χορηγούς της ομάδας της αλλά και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Το παρόν εκτός από την ομάδα του μπάσκετ έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, αλλά και μέλη από τα ΔΣ των ΠΑΕ, ΑΣ και Λέσχης.

Επίσης εκτός του προέδρου της ΠΑΕ Άρης παραβρέθηκαν από πλευράς της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη ο προπονητής της Μανουέλ Μασάδο και από πλευράς των ποδοσφαιριστών της οι Σηφάκης, Κατίδης και Γιαννιώτας.

" Εμείς από την πλευρά μας είμαστε ένα μέρος από το όλο σύνολο του μπάσκετ. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά στο χορηγικό. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα μας.

Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στη CYTA με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια. Μια συνεργασία που μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη καθώς δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτή και είχαμε αποτέλεσμα.

Δημιουργήσαμε μια καλή σχέση και έτσι όπως κάναμε μια σοβαρή κουβέντα το μεσημέρι, σύντομα θα έχουμε νέα γιατί και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη σχέση και θέλουμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια.

Ο Άρης λόγω της ιστορίας του και της παρουσίας του, έχει θέση στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η CYTA με το που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, κάναμε αυτά που έπρεπε για να είμαστε θέλαμε να είμαστε οι πρώτοι που θα συνεργάζονταν μαζί τους", υποστήριξε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, σημείωσε: " Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που επενδύουν στο μπάσκετ και σε ένα μεγάλο όνομα όπως ο Άρης.

Παρόλα αυτά οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε που είναι παρόντες και βοηθούν την προσπάθεια μας. Μας βοηθούν σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία ώστε να μπορούμε να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό".

Κι όσο για το ρεπό του Άρη στην αυριανή αγωνιστική της Α1 δήλωσε: " Ευνοεί την ομάδα καθώς έχουμε κουραστεί υπερβολικά. Δεν είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε. Το ρεπό θα βοηθήσει τα παιδιά να ξεκουραστούν και να μπουν με μεγαλύτερη δύναμη στη συνέχεια".

Ενώ για το αν η ομάδα του Άρη προλαβαίνει την πρώτη πεντάδα έκανε ξεκάθαρο πως: " Ο στόχος από την αρχή είναι ένας, οικονομική εξυγίανση και πυρήνας παικτών για τα επόμενα χρόνια. Δουλέψαμε υποδειγματικά για δύο μήνες και η ομάδα έβγαλε μια θετική αύρα.

Έφερε αποτελέσματα και έδωσε όραμα. Με τις αποχωρήσεις και τους τραυματισμούς όμως έχουμε γυρίσει την κατάσταση της προετοιμασίας. Το πλάνο δεν αλλάζει, όπως και η δουλειά και η προσπάθεια θα παραμείνει η ίδια".

Τέλος ο αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, ανέφερε: " Βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την ηθική αλλά και οικονομική στήριξη που δίνουν στην ομάδα μας, σε μια δύσκολη εποχή για το ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα την ελληνική κοινωνία.

Σίγουρα υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα όχι μόνο στον Άρη αλλά σε πολλές ομάδες. Οι χορηγοί, μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια και μπαίνουν κάποια σημαντικά χρήματα στα ταμεία της ομάδας", κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι κατέληξε: " Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει κάποιες άσχημες εμφανίσεις και ήττες. Τώρα χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμία.

Είχαμε την φυγή του Τζέιμς και κάποιους τραυματισμούς παικτών. Σε μια ομάδα υπάρχουν αυτά. Μπορούμε μέσα από τα προβλήματα να βγούμε πιο δυνατοί και εύχομαι η συνέχεια να είναι καλύτερη για την ομάδα μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ