ΑΡΗΣ

Γουίντερς για αντί-Τάκερ

Γουίντερς για αντί-Τάκερ

Ο Μπρένταν Γουίντερς της ουγγρικής Ατομερόμου είναι ο αντικαταστάτης του Πι Τζέι Τάκερ στο ρόστερ του Άρη.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ με ύψος 1.95μ. αναμένεται το βράδυ να έχει λύσει το συμβόλαιό του ώστε στην συνέχεια ακόμη και αύριο να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ώστε να κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη (09/03, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα.

Η λογική της απόκτησής του αντί του κατά πολύ καλύτερού του Μάρκους Ουίλιαμς έχει να κάνει ώστε να μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Κι αν ο Γουίντερς με θητεία σε Ναντ (Γαλλία), Λεβερκούζεν και Ντίσελντορφ (Γερμανία) και Ατομερόμου (Ουγγαρία) αποτελεί νέο παίκτη του Άρη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στο ρόστερ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Τζον Τόμας και για τον λόγο αυτό εξάλλου και είναι να έχει συνάντηση το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Γιάννη Δαμιανίδη για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ επιθυμεί να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη όπως το εξέφρασε και χθες θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάποελ Ιερουσαλήμ που εδώ και μέρες του έχει καταθέσει πρόταση απόκτησής του.

Για τον λόγο αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι από χθες στις τάξεις του Άρη η διοίκηση της ΚΑΕ δια του προέδρου της, Γιάννη Δαμιανίδη, είχε προχωρήσει από χθες σε επαφές με εκπροσώπους παικτών για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης στην θέση του σέντερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντικαταστάτης του Τόμας, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παίξει την Τετάρτη στην Καβάλα, θα είναι και αυτός Αμερικανός για τον λόγο ότι είχε δηλωθεί ως αλλαγή Α' γύρου αντί του Μπράιαντ Ντάνστον.

Ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτησητου 27χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, Μπρένταν Γουίντερς, ο οποίος θα αγωνιστεί στους "κιτρινόμαυρους" μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη αύριο (06/03) στις 15:25.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ