ΑΡΗΣ

Φλιώνης: "Ένας τίτλος με τον Άρη"

Φλιώνης: "Ένας τίτλος με τον Άρη"

Ο Δημήτρης Φλιώνης συνδυάζει ιδανικά τις σπουδές στην Ιατρική με τον πρωταθλητισμό, εξήγησε ότι οι δυο νίκες επί του Παναθηναϊκού ήταν φοβερό συναίσθημα ενώ αναφέρθηκε στην παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Δημήτρης Φλιώνης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο Άρης τα επόμενα χρόνια.

Ο 19χρονος γκαρντ αποτελεί το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ των "κίτρινων" , συνδυάζοντας τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές στην Ιατρική. "Δεν είναι καθόλου εύκολο. Και τα δύο απαιτούν πολλές ώρες και προγραμματισμό. Ο στοχευμένος επαγγελματισμός και η παρακολούθηση των μαθημάτων θέλουν μεγάλη συνέπεια" τόνισε μιλώντας σε σπουδαστές Γενικής και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Εν συνεχεία μίλησε:

Για την επιλογή της Ιατρικής: "Συνειδητά επέλεξα να περιορίσω τις προπονήσεις και να δώσω εξετάσεις. Μετά την επιτυχία με την Εθνική στο Βόλο, είχα δικαίωμα να περάσω σε όποια σχολή θέλω, αλλά το είχα πετύχει ήδη. Δε μετανιώνω για τίποτα".

Για τη δική του παρουσία: "Πήρα κάποιες ευκαιρίες στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμών και προσπάθησα να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Η φετινή χρονιά είχε επιμονή και δουλειά. Στο μυαλό μου είναι η βελτίωση, να δουλεύω 100% και να φτάσουμε σε μια ωφέλιμη χρονιά. Ένας τίτλος με τον Άρη, πάντα στο μυαλό μου η δουλειά. Προσωπικά δεν αλλάζω τον τρόπο σκέψης μου, ενώ η Ιατρική ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη, αφού με προέτρεψε ένας θείος μου να το ακολουθήσω".

Για τις νίκες με τον Παναθηναϊκό: "Όταν χάναμε 2-0, μας είπε ο Σίμτσακ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ισοφαρίσουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια, μας βοήθησε και ο κόσμος και αυτές οι δύο νίκες ήταν φοβερό συναίσθημα. Στον πέμπτο αγώνα, κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν έφτανε αυτό".

Για την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης: "Είναι πολύ κοντά στην ομάδα και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες. Μας στηρίζει με τον τρόπο του και αυτό το νιώθουν όλοι στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο".

Για τον κόουτς Πρίφτη: "Είναι κοντά σε όλους και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Το μοντέλο της προπονητικής που ακολουθεί είναι από τα πλέον σύγχρονα και είναι πολύ σημαντικό που έμεινε. Δουλεύει με μεγάλη σοβαρότητα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ