ΑΡΗΣ

Ο ΜακΝιλ "επιτέθηκε" στον Γκόντα!

Ο ΜακΝιλ "επιτέθηκε" στον Γκόντα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέρελ ΜακΝιλ αποβλήθηκε στο 17'41'' της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ, μετά από δύο τεχνικές ποινές που του χρεώθηκαν. Έξαλλος ο γκαρντ των "κίτρινων" κινήθηκε προς τον Σπύρο Γκόντα, πριν τον... μαζέψουν οι συμπαίκτες του. Εν αναμονή της τιμωρίας του, στον Άρη (video).

Τον δρόμο για τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ είδε ο Τζέρελ ΜακΝιλ στο 17'41'' του δεύτερου μικρού τελικού με την ΑΕΚ, μετά την αποβολή του από το παιχνίδι. Σε προσπάθειά του να σκοράρει με λέι απ, ο γκαρντ του Άρη διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τους διαιτητές για φάουλ, με τον Σπύρο Γκόντα να τον χρεώνει με τεχνική ποινή.

Μετά από αυτό όχι μόνο δεν ηρέμησε, αλλά έγινε ακόμη πιο έξαλλος, με τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης να του δίνει νέο "Τ" με αποτέλεσμα την αποβολή του. Τι ακολούθησε; Η "έκρηξή" του, για να κινηθεί προς την πλευρά του διεθνούς διαιτητή, πριν τον... μαζέψουν ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συμπαίκτες του.

Βλέποντας πλέον το υπόλοιπο του αγώνα από τα αποδυτήρια, ο Τζέρελ ΜακΝιλ περιμένει να μάθει την τιμωρία του. Κάτι που δεν θα εξαρτηθεί μόνο απ όσα γράψουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, αλλά κι από τις προθέσεις του Αθλητικού Δικαστή. Θυμίζουμε πως -μετά το ΟΑΚΑ- η σειρά των μικρών τελικών επιστρέφει στο Nick Galis Hall (25/2, 19:00), με την παρουσία του να είναι πλέον αμφίβολη.

Δείτε τι έγινε

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ