ΑΡΗΣ

Επιστροφή στο γήπεδο και... τουρ

Επιστροφή στο γήπεδο και... τουρ
INTIME SPORTS

Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Δημήτρης Πρίφτης στους παίκτες του, τους συνάντησε σήμερα (13/4) στο Nick Gallis Hall. Ο Άρης θα δώσει δυο φιλικά μέσα στην εβδομάδα.

Η μεγάλη διακοπή της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, επέτρεψε στον Δημήτρη Πρίφτη να δώσει στους παίκτες του Άρη διήμερο ρεπό, προκειμένου να βρεθούν με τις οικογένειες τους, τις ημέρες του Πάσχα. Σήμερα το απόγευμα τους συνάντησε ξανά στο Nick Galis Hall, ενώ γέμισε το πρόγραμμα τους, ώστε να μην αποδειχθεί το "αργία μήτηρ πάσης κακίας", δεδομένου ότι δεν έχουν υποχρέωση το προσεχές Σάββατο (για την 23η αγωνιστική θα οι "κίτρινοι" θα έπαιζαν με τον Παναθηναϊκό, αλλά το ματς αναβλήθηκε).

Ο Πρίφτης δεν είχε μόνο τον Στέλιο Πουλιανίτη κοντά του, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική Νέων Ανδρών. Αναμένεται την Τετάρτη (14/4) στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της Τρίτης (14/4) θα 'χει δυο προπονήσεις, ενώ την Τετάρτη (15/4) οι "κίτρινοι" θα παίξουν με τον ΚΑΟΔ, στη Δράμα. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Καβάλα, όπου την Πέμπτη (16/4) θα παίξει με την ομώνυμη ομάδα, στο κλειστό της Καλαμίτσας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ