ΑΡΗΣ

Επιστολή της ΕΟΚ στην FIBA

Επιστολή της ΕΟΚ στην FIBA
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ζήτησε με επιστολή στην FIBA άρση για την ΚΑΕ Άρης, της απαγόρευσης των μεταγραφών για παίκτες που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίζονταν εκτός Ελλάδας.

Η ΕΟΚ όχι μόνο στα λόγια αλλά εμπράκτως αποδεικνύει ότι είναι σύμμαχος της ΚΑΕ Άρης στην προσπάθειά της να πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών της από την FIBA.

Συγκεκριμένα το πρωί από τα γραφεία της ΕΟΚ έφυγε φαξ προς την FIBA για να αρθεί, έστω και προσωρινά, το απαγορευτικό των μεταγραφών για παίκτες που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίζονταν εκτός Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, είχε συμβάλει στο να γίνει την περασμένη εβδομάδα το ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, και του γενικού γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή της ΕΟΚ γίνεται λόγος περί υποστήριξης του αιτήματος της ΚΑΕ Άρης για άρση του απαγορευτικού μεταγραφών έστω και προσωρινά, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνει η νυν διοίκηση της με πρόεδρό της τον Λευτέρη Αρβανίτη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης αναμένουνε μέσα στο επόμενο 48ωρο την απάντηση από την FIBA ώστε ακολούθως να κινηθούνε οι διαδικασίες της έκδοσης των δελτίων στους Αμερικανούς Κλιφ Κόλιμον, Οράιον Άουτερμπριτζ και Τσέιζ Σάιμον.

Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις ενδείξεις η FIBA αναμένεται να δώσει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών μόνο για τους ρούκι και εν προκριμένου τους αποφοίτους κολεγίων.

Εν τω μεταξύ στο περιθώριο της χθεσινής επίσημης «πρώτης» του Άρη ο Σωτήρης Καραποστόλου δήλωσε: " Γίνεται μια καινούρια αρχή στην ομάδα, υπάρχει ένα καινούριο ρόστερ. Να έχουμε υγεία, να είμαστε καλά στα πόδια μας, να κάνουμε αυτό που πρέπει στην προετοιμασία με προσήλωση και συγκέντρωση και μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Είναι ώρα για έργα και πράξεις και λιγότερο για λόγια. Σε σχέση με την πρώτη μου φορά, έρχομαι πιο έμπειρος τώρα, χαίρομαι που ο κόουτς επέλεξε εμένα και τον Αντώνη και μακάρι να καταφέρουμε να δώσουμε αρκετά για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ