ΑΡΗΣ

Επίσκεψη του Άρη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Επίσκεψη του Άρη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (18/12) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Άρη, με σκοπό να δώσει χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο.

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (18/12) στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να δώσει χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (18/12) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, με σκοπό να δώσει χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο.

Οι αθλητές του ΑΡΗ επισκέφθηκαν την παιδιατρική πτέρυγα, όπου μοίρασαν δώρα, μπάλες, καπέλα, σκουφάκια και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη της ομάδας μας και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Το κιτρινόμαυρο στοιχείο ήταν έκδηλο μάλιστα, τόσο από τους μικρούς φίλους, όσο και από τους γονείς και το προσωπικό του νοσοκομείου. Οι παίκτες μας μίλησαν μαζί τους, ευχήθηκαν σε όλους ταχεία ανάρρωση, φωτογραφήθηκαν, συζήτησαν για την πορεία της ομάδας και αντάλλαξαν ευχές εν όψει των εορτών.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου, ο Πρόεδρος, Βασίλειος Παπάς, ο Γενικός Διευθυντής, Γεώργιος Χριστόπουλος και όλο το προσωπικό παρείχε άψογη φιλοξενία στην ομάδα μας, εξέφρασε τη χαρά της για την επίσκεψη των αθλητών μας και μοίρασε σε όλους αναμνηστικά δώρα.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έδειξε την ευαισθητοποίησή της, προσφέροντας δώρα και χαρά σε μικρά παιδιά, που αποτελούν το πιο όμορφο και αγνό κομμάτι της κοινωνίας μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ