ΑΡΗΣ

Έναρξη συνεργασίας με τον κ. Αυτοσμίδη

Έναρξη συνεργασίας με τον κ. Αυτοσμίδη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αυτοσμίδη και το φυσιοθεραπευτικό του κέντρο, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τη συνεργασία με τον. Αυτοσμίδη, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Αυτοσμίδη. Η Κ.Α..Ε ΑΡΗΣ θα συνεργάζεται με τον κ. Αυτοσμίδη και με το φυσιοθεραπευτικό του κέντρο, καθώς επίσης και με τον συνεργάτη του, Χάρη Γλάρο, ο οποίος θα είναι στη διάθεση της ομάδας σε 24ωρη βάση.

Ο Δημήτρης Αυτοσμίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την οικογένεια του ΑΡΗ και συγκεκριμένα με τον ΑΣ. Μάλιστα, υπήρξε μέλος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ που κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 1997".

Ο ίδιος, μιλώντας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε: " Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΡΗ, ώστε κι εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την προσπάθεια της Διοίκησης και του τεχνικού τιμ. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν, ώστε να είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ