ΑΡΗΣ

Διάταση στον δικέφαλο ο Τσαλδάρης

Διάταση στον δικέφαλο ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Διάταση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού είναι η διάγνωση του τραυματισμού του Δημήτρη Τσαλδάρη από τον γιατρό του Άρη, Μίλτο Θεοδώρου, που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης σίγουρα για τις επόμενες δύο βδομάδες.

Η διάγνωση του γιατρού του Άρη, Μίλτου Θεοδώρου, μετά την εξέταση στον Δημήτρη Τσαλδάρη ανέφερε διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης σίγουρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι αν ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ του Άρη γλίτωσε ή όχι την υποτροπή κάτι που θα φανεί στην νέα εξέταση που θα υποβληθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Τσαλδάρης υπενθυμίζεται ότι επέστρεψε τραυματίας από την Λιόν της Γαλλίας στην διάρκεια του παιχνιδιού της Τρίτης με την Βιλερμπάν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

Μετά την σημερινή εξέταση του συστάθηκε ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και εκγύμνασης αλλά και φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να μειωθεί, όσο είναι δυνατόν, ο χρόνος αποθεραπείας του αν και όλα δείχνουνε πως το τελικό οκ της επιστροφής του στην δράση θα δοθεί μετά από τος διάστημα των δύο εβδομάδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Τσαλδάρης υπολογίζεται πως θα είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί και πάλι σε παιχνίδι του Άρη με την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο στις 7 Μαρτίου για την 21η αγωνιστική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ