ΑΡΗΣ

Διαφορά με Αγγέλου

Διαφορά με Αγγέλου

Η οικονομική διαφορά της πρότασης της ΚΑΕ Άρης με τις απαιτήσεις του Βαγγέλη Αγγέλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δύσκολα να καμφθεί ώστε να επέλθει συμφωνία.

Δύσκολα να καμφθεί η οικονομική διαφορά της πρότασης της ΚΑΕ Άρης με τις απαιτήσεις του Βαγγέλη Αγγέλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ώστε να επέλθει συμφωνία.

Για αυτό και ο Έλληνας τεχνικός ήταν επιφυλακτικός στο να απαντήσει από χθες το βράδυ όταν και του κατατέθηκε η συγκεκριμένη πρόταση σε χρονική διάρκεια και οικονομικές απολαβές.

Μία πρόταση της ΚΑΕ Άρης για κλειστό συμβόλαιο δύο ετών σε αντίθεση με τον Αγγέλου που αντιπρότεινε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνια. Κι αν αυτή η διαφορά φάνταζε κάτι παραπάνω από ικανή να καμφθεί κάτι ανάλογο δεν ήταν δυνατόν να συμβεί στο οικονομικό.

Συγκεκριμένα η πρόταση της ΚΑΕ Άρης και για τα δύο χρόνια του συμβολαίου ήταν κάτι λιγότερο από 10% μεγαλύτερη από τα χρήματα που ζήτησε ο Αγγέλου για συμβόλαιο ενός έτους. Ουσιαστικά φέρεται να ζήτησε το ποσό της πρότασης που έχει από ομάδα του εξωτερικού αν και ο ίδιος αρνείται το οτιδήποτε.

Ο Αγγέλου από την πρώτη στιγμή θέλησε να μην είναι ξεκάθαρος για το αν θέλει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Κάτι που φάνηκε αρχικά από τις απαντήσεις που είχε δώσει στην Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει αλλά και όποτε ρωτήθηκε ξανά.

Μέχρι χθες το βράδυ όταν μετά την συγκεκριμένη πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, που απέδειξε εμπράκτως ότι ήταν και παραμένει η πρώτη της επιλογή, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει. Μία απάντηση που θα έρθει από εβδομάδα όταν και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την Χαλκίδα όπου μετέβη αύριο.

Όσο για την πρώτη επιλογή του διαδόχου του Αγγέλου αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Πρίφτη που γνωρίζει πολύ καλά το τι εστί Άρης από το προ τετραετίας πέρασμά του ως βοηθός των Φώτη Κατσικάρη και Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αγγέλου πάντως είχε το πρωί συνάντηση με τον πατέρα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσο Βεζένκοφ, όχι στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Αντικείμενο συζήτησης το μπασκετικό μέλλον του ταλαντούχου φόργουορντ με τον Έλληνα τεχνικό να του συνέστησε την παραμονή του στον Άρη.

Τέλος χθες επιδικάστηκε το ποσό των 20.000 ευρώ στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή την περσινή αγωνιστική περίοδο στον Άρη, μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ