ΑΡΗΣ

Αύριο η τελική συνάντηση με Χατζηβρέττα

Αύριο η τελική συνάντηση με Χατζηβρέττα
INTIME SPORTS

Το πρωί υπήρξε νέα συνάντηση της πλευράς της ΚΑΕ Άρης με αυτήν του Νίκου Χατζηβρέττα όπου δόθηκε ραντεβού που όλα δείχνουν πως θα είναι και το τελικό για αύριο.

Το σίριαλ του Νίκου Χατζηβρέττα για την ΚΑΕ Άρης θα λήξει θετικά ή αρνητικά στην αυριανή νέα συνάντηση των δύο πλευρών.

Ένα ακόμη βήμα έγινε σήμερα που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν γραφτό να ήταν το τελικό για τον λόγο ότι οι Λευτέρης Αρβανίτης και Χρήστος Γρόλλιος έπρεπε να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν από κοινού το πρωί για περίπου μία ώρα όπου εκφράστηκε δια του νομικού εκπροσώπου του Χατζηβρέττα, Αλέξη Βαγιάτα, η καλή διάθεση να βρεθεί λύση.

Όπως άλλωστε επιθυμεί, από το καλοκαίρι, και η πλευρά της ΚΑΕ Άρης όπου για μία ακόμη φορά επανέλαβε την θέση της για "κούρεμα" της οφειλής της προς τον διεθνή φόργουορντ ύψους 30%.

Πλέον μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει και νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τηλεφωνική όπου ουσιαστικά θα οριστικοποιηθεί η ώρα του αυριανού ραντεβού με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Με αυτήν θα επιτευχθεί άρση της κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης όπως ανέφερε και η ανακοίνωση των αποφάσεων της ΕΕΑ και μετά από πολύ προσπάθεια η διοίκηση της ΚΑΕ θα πετύχει να κλείσει ένα πολύ μεγάλο ανοιχτό της μέτωπο.

Για αυτό και σε περίπτωση συμφωνίας θα κληθεί ο ίδιος ο Χατζηβρέττας να δώσει το παρών και να βάλει την υπογραφή του.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός της παρουσίας του Νίκου Κούβελα ήταν απόντες οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Κώστας Χαρίσης για προληπτικούς λόγους.

Ο Ασημακόπουλος εξάλλου θα πρέπει να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου με δική του πρωτοβουλία είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟΔ στο "Δημήτριος Κραχτίδης" παρά το ότι είχε ταλαιπωρηθεί από ένα σφίξιμο στην κνήμη του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ