ΑΡΗΣ

Ασημακόπουλος: "Ο Άρης είναι μια ιδέα"

Ασημακόπουλος: "Ο Άρης είναι μια ιδέα"
INTIME SPORTS

O αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, μίλησε για το χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο της ομάδας, δηλώνοντας για την επιστροφή του Άρη στην κορυφή.

O αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για το χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο της ομάδας, δηλώνοντας για την επιστροφή του Άρη στην κορυφή.

Στα όσα δήλωσε στον Arena 89,4 συνέστησε ωστόσο χρόνο, σκληρή δουλειά και υπομονή, και χαρακτήρισε τον Άρη ως μία ιδέα που όπως όλες οι ιδέες δεν πεθαίνουνε.

"Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Άρης θα επιστρέψει στην κορυφή. Είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαδεχθεί τις ομάδες που τώρα πρωταγωνιστούν, αφού διαθέτει το ειδικό βάρος και είναι κατ εμέ η μεγαλύτερη ελληνική μπασκετική οικογένεια", επεσήμανε αρχικά ο Ασημακόπουλος και πρόσθεσε: "Θα χρειαστεί χρόνος, σκληρή δουλειά και υπομονή. Όμως ο Άρης είναι μια ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν.

Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή, η ομάδα δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Με συστηματική δουλειά σε συνεργασία με την διοίκηση και με την βοήθεια πολλών Αρειανών επιχειρηματιών που υπάρχουν και αγαπούν τον Άρη, θεωρώ δεδομένη την επιστροφή του Άρη στην κορυφή".

Ο Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στον εαυτό του και τις δυο θητείες του στον Άρη, κάνοντας λόγο για συνεργασίας που στιγμάτισαν τον ίδιο σαν αθλητή και σαν άνθρωπο. "Έζησα απίστευτες στιγμές στον Άρη. Έπαιξε με εκπληκτικούς συμπαίκτες, έζησα το τι σημαίνει κατάμεστο Αλεξάνδρειο, έζησα γενικά τον Άρη σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη μου θητεία.

Έφτασα μάλιστα δυο φορές πολύ κοντά σε έναν τίτλο, ελληνικό και ευρωπαϊκό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να γευτώ την χαρά της κατάκτησής του» είπε ο αρχηγός του Άρη και συμπλήρωσε: «Φυσικά, δεν είμαι αχάριστος. Ευγνωμονώ τον Θεό για ότι έζησα και όταν έρθει η ώρα να κρεμάσω τα παπούτσια μου, θα έχω σπουδαίες αναμνήσεις.

Βέβαια, ακόμη είμαι ζωντανός και προσπαθώ μαζί με την σημερινή ομάδα και όλα τα παιδιά, να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του Άρη. Νοιώθω ότι συμμετέχω σε ένα νέο ξεκίνημα, σε μια λευκή σελίδα του νέου βιβλίου της ιστορίας της ομάδας. Και αυτό με κάνει να νοιώθω υπέροχα".

Ερωτώμενος για την συμμετοχή του, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, ο Αντώνης Ασημακόπουλος δεν έκρυψε την συγκίνησή του που θα είναι εκεί όταν θα γράφεται η ιστορία. "Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς αυτόν τον αθλητή, αυτόν τον άνθρωπο.

Νοιώθω πολύ τυχερός που θα είμαι εκεί, στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του και θα δω από κοντά την φανέλα του να ανεβαίνει και να παίρνει την θέση της, δίπλα στα λάβαρα του Άρη", και κατέληξε: "Μακάρι ο Γκάλης να παραμείνει κοντά στην ομάδα από ένα άλλο πόστο. Το εύχομαι και φαντάζομαι ότι το εύχεται και ολόκληρη η οικογένεια του Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ