ΑΡΗΣ

Αρχικά παρουσία Δήμα κι έπονται αφίξεις

Αρχικά παρουσία Δήμα κι έπονται αφίξεις

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο κινείται από το πρωί η ομάδα του Άρη ενώ την Τρίτη αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Σαμ Μούλντροου και Νταν Μαυραϊδής.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε το πρωί τους παίκτες του σε ρυθμούς τρεξίματος παρόντος του Τάσου Δήμα ενώ στην συνέχεια ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για το απόγευμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Εκεί ο «τίγρης» θα τους δει στην πρώτη του προπόνηση ενώ όσον αφορά τον νεαρό νυν ταλαντούχο γκαρντ του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξελίξεις για το αν θα αποκτηθεί ή όχι θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Αλεξανδρής πάντως θα έχει στην διάθεσή του από αύριο τους Σαμ Μούλντροου και Νταν Μαυραϊδής που αναμένεται να αφιχθούν κατά σειρά στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με τον Μαυραϊδή θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες για την έκδοση του ελληνικού του διαβατηρίου ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με το γερμανικό του Σέρτζιο Κεϊρούς που αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Ένα χρονικό σημείο για το οποίο είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του Έιντριαν Όλιβερ που σημαίνει ότι ο τεχνικός του Άρη δεν θα αργήσει να έχει όλους τους υπάρχοντες παίκτες του στην διάθεσή του.

Κάτι που ισχύει από το πρωί με τους Χρήστο Ταπούτο, Δημήτρη Βεργίνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Αλέξανδρο Βασιλειάδη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ