ΑΡΗΣ

Άρωμα Euroleague

Άρωμα Euroleague

Άρωμα Euroleague υπήρξε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, μία μέρα πριν από την έναρξη του 1ου Διεθνούς τουρνουά, "Nick Galis Cup".

Μία μέρα πριν από την έναρξη του «Nick Galis Cup» υπήρξε άρωμα Euroleague στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, καθώς τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης επισκέφθηκε ο Chief Operations Officer της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, μαζί με τον Referee Director, Κώστα Ρήγα και τον Senior Manager, Business Development, Κίμωνα Στέφο.

Τα στελέχη της Euroleague είχαν συζήτηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης. Ενημερώθηκαν για την προσπάθεια που γίνεται για μία καινούργια αρχή και γνώριζαν αρκετά για την πολυετή παρουσία της ομάδας στα "σαλόνια" του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στη συνέχεια πήγαν στο Nick Galis Hall και παρακολούθησαν τις ετοιμασίες για το 1ο Nick Galis Cup το οποίο θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο, το Σάββατο 20/9 και την Κυριακή 21/9.

Πριν αποχωρήσουν, οι κ.κ. Σκοτ, Στέφος και Ρήγας επισκέφτηκαν και το ARIS LEGEND STORE. Δέχτηκαν με χαρά τα δώρα που τους πρόσφερε η ΚΑΕ Άρης και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Άρη για το μέλλον.

Ο κ. Σκοτ, μάλιστα, έστειλε και το μήνυμα: " Με ικανοποίησαν αυτά που είδα, τώρα ελπίζω να ξανάρθω στο γήπεδο για αγώνες EuroCup ή Euroleague".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ