ΑΡΗΣ

Αποχή στο Αλεξάνδρειο

Αποχή στο Αλεξάνδρειο

Οι παίκτες του Άρη όπως ενημέρωσαν δια του αρχηγού τους Χρήστου Ταπούτου τον Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Αλεξάνδρειο.

Η πρώτη προπόνηση του Άρη μετά το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης στο PAOK Sports Arena βρήκε τους παίκτες του Άρη να μην δίνουνε το παρών σε αυτήν.


Μία απόφαση την οποία μετέφερε ο αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, εκ μέρους όλων των παικτών στον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, για το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική καθυστέρηση.

Το παλεύει για Ρέθυμνο ο Μπόγρης!

Μία οικονομική καθυστέρηση που έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για τους Έλληνες παίκτες της ομάδας σε αντίθεση με τους ξένους που έχουνε πάρει μέρος των χρημάτων τους. Παρόλα αυτά τάχθηκαν στο πλευρό των Ελλήνων συμπαικτών τους.


Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι Χρήστος Ταπούτος και Μιχάλης Τσαϊρέλης που ήταν και πέρσι στον Άρη πληροφορίες από το περιβάλλον τους κάνουνε λόγο πως έχουνε να πληρωθούνε από τον περασμένο Μάρτιο ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης έχει πάρει μόλις μία δόση από το καλοκαίρι του 2010.


Μεταξύ άλλων οι παίκτες του Άρη φέρεται να είπανε στον Αλεξανδρή δια στόματος του Ταπούτου ότι εκτός από σήμερα ήταν διατεθειμένοι να μην προπονηθούνε και αύριο εμμένοντας στην θέση τους και ευελπιστώντας για αντίδραση της διοίκησης της ΚΑΕ.


Όπως και έγινε με άμεση παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, στο Αλεξάνδρειο αφού ενημερώθηκε από τον Αλεξανδρή έχοντας συζήτηση στα αποδυτήρια της ομάδας με όλους τους παίκτες.

Η δέσμευση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης αφού άκουσε τους παίκτες της ομάδας ήταν ότι εντός του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχει λύση και χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ