ΑΡΗΣ

Το παλεύει για Ρέθυμνο ο Μπόγρης

Το παλεύει για Ρέθυμνο ο Μπόγρης

Τελικά ο Γιώργος Μπόγρης όπως έδειξε και η σημερινή (30/12) μαγνητική του 22χρονου διεθνή σέντερ του Άρη δεν γλίτωσε το διάστρεμμα Β΄ βαθμού στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή (30/12) μαγνητική που υποβλήθηκε ο Γιώργος Μπόγφρης έδειξε ότι ο 22χρονος διεθνής σέντερ του Άρη δεν γλίτωσε το διάστρεμμα Β΄ βαθμού στον δεξιό του αστράγαλο στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ της περασμένης Τετάρτης στο PAOK Sports Arena.

Ένας τραυματισμός που θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (04/01) και πρώτο του 2012 κόντρα στο Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο.

Αυτό που απομένει να φανεί από εδώ και στο εξής είναι αν τελικά ο Μπόγρης θα μπορέσει στο διάστημα που θα ακολουθήσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο την επόμενη Κυριακή (08/01).

Υπενθυμίζεται πως ο τραυματισμός του 22χρονου διεθνή σέντερ του Άρη προήλθε μετά την επαφή του Δήμου Ντικούδη με τον δεξιό του αστράγαλο στο δεύτερο δεκάλεπτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Ο Μπόγρης πρόκειται να ξεκινήσει από το απόγευμα κιόλας πρόγραμμα θεραπειών στον δεξί του αστράγαλο και συνάμα από εκείνο το χρονικό σημείο τον αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι στο Ρέθυμνο.

Από εκεί και πέρα κι όσον αφορά το ρόστερ του Άρη φαίνεται πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί με πιθανές αποχωρήσεις δύο συγκεκριμένων παικτών αφού μετά τον Ντόμινικ Τζέιμς και ο Χρήστος Ταπούτος έκανε ξεκάθαρο πως επιθυμεί την παραμονή του.

Ο αρχηγός του Άρη με ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Libero 107,4 παραδέχθηκε πως είχε κρούση από τις τουρκικές Μερσίν και Τουρκ Τέλεκομ αλλά και ότι επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάτι που ουσιαστικά είχε κάνει και ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις του χθες αν και η πρόταση από την ουκρανική Μπουντιβέλνικ σύμφωνα με πληροφορίες θα έφερνε μεταξύ άλλων στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης κι ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ