ΑΡΗΣ

Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ στο "Δημήτριος Κραχτίδης".

Απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ένσταση της ΚΑΕ Άρης που είχε κατατεθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ στο "Δημήτριος Κραχτίδης".

Η σημερινή εκδίκαση έγινε μετά από δύο αναβολές που υπήρξανε τις δύο προηγούμενες Παρασκευές και πλέον απομένει να φανεί αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Η ΚΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, Δημήτρη Φούκα, από τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη και τον νομικό της Χρήστο Γρόλλιο ενώ η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ από τον νομικό της Νίκο Πετράτο.

Η σημερινή εκδίκαση και απόφαση ήρθε μία μέρα μετά την τιμωρία της ΚΕΔ/ΕΟΚ στον πρώτο διαιτητή του συγκεκριμένου παιχνιδιού ΚΑΟΔ-Άρης στο "Δημήτριος Κραχτίδης", Σπύρο Γκόντα με τρεις αγωνιστικές.

Μία απόφαση που είχε αποτελέσει και την περαιτέρω εξέλιξη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εκδικάσεις που είχανε υπάρξει για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

Μία τιμωρία του Γκόντα που είχε να κάνει με την απόφασή του να χρεώσει με τεχνική ποινή τον Πάσαλιτς και όχι και τον πάγκο του ΚΑΟΔ 2,2΄΄ πριν το τέλος του παιχνιδιού και αποτέλεσε την αιτία της ένστασης της ΚΑΕ Άρης.

Παρά το γεγονός ότι η ΚΑΕ Άρης δια των Γρόλλιου και Αραβανίτη στάθηκαν σε αυτήν αλλά και στο βίντεο του αγώνα όπως και η νομική πλευρά του ΚΑΟΔ ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε την απόρριψη της ένστασης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ