ΑΡΗΣ

Από εβδομάδα για Κακαρούδη

Από εβδομάδα για Κακαρούδη
INTIME SPORTS

Βαγγέλης Αλεξανδρής και Κώστας Κακαρούδης συναντήθηκαν το απόγευμα (3/08) στην Χαλκιδική με την απόφαση του 29χρονου φόργουορντ για το αν θα επιστρέψει στον Άρη να γίνεται γνωστή από εβδομάδα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε τετ α τετ με τον Κώστα Κακαρούδη το απόγευμα στην Χαλκιδική στην προσπάθειά του να αποσπάσει το ναι του για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 29χρονος φόργουορντ αφού άκουσε με προσοχή τον τεχνικό του Άρη θα δώσει την απάντησή του την επόμενη εβδομάδα κι ενώ αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή του εκπροσώπου του.

Ο Κακαρούδης εκτός της πρότασης του Άρη έχει στα χέρια του πρόταση και από τον ΚΑΟΔ με τον Γιώργο Καλαφατάκη να επιθυμεί την παραμονή του και να αναμένει τις εξελίξεις.

Εκτός της περίπτωση του Κακαρούδη η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Άγγελο Τσάμη θέλοντας με αυτήν να αποσπάσει και το δικό του ναι.

Μία πρόταση που είναι για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας όπως ισχύει και με αυτές που έχει στα χέρια του 31χρονο γκαρντ και πρώην του Κολοσσού Ρόδου από τους ΑΓΟΡ – που είναι και η καλύτερη οικονομικά – και Απόλλωνα Πατρών.

" Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες για το ποια είναι η καλύτερη οικονομική και συμφέρουσα πρόταση για μένα", τόνισε ο Τσάμης σε επικοινωνία του Sport24.gr με την απόφασή του να γίνεται γνωστή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις αρχές της εβδομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ