ΑΡΗΣ

Αντιπρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ ο Αρβανίτης

Αντιπρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ ο Αρβανίτης
Αρβανίτης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ πήρε το πόστο του αντιπροέδρου του.

Την θέση του αντιπροέδρου του ΕΣΑΚΕ κατέχει από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Μία εξέλιξη που ήρθε μετά από λιγότερο από έναν χρόνο παρουσίας του στην θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης και στα κοινά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή εξάλλου συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ καθώς απορρίφθηκε το αίτημα του νομικού Νίκου Πετράτου που αφορούσε επιβολή αφαίρεσης βαθμών στην ΚΑΕ Άρης λόγω οφειλών σε παίκτες που εκπροσωπεί και που έχουνε λαμβάνειν (σ.σ. Κουμπούρας, Σκορδίλης, Ντικούδης, Αργυρόπουλος και Μπετς).

Σε μία εξέλιξη αναμενόμενη αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι προ ημερών είχε ζητήσει να του αποσταλεί η αλληλογραφία μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και του δικαστή για να την στείλει στον αθλητικό εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να αντιμετωπίζει την απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA και που αφορά ουσιαστικά τις περιπτώσεις των Σκορδίλη και Μπετς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ