ΑΡΗΣ

Αντεγκμπόγιε: "Ήταν αμοιβαία επιθυμία"

Αντεγκμπόγιε: "Ήταν αμοιβαία επιθυμία"

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόντες στην προπόνηση οι Γκίκας και Βεζένκοφ.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Η συμφωνία επήλθε στην τελική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον εκπρόσωπο του διεθνή Βρετανού γκαρντ.

Με την εξέλιξη αυτή ο Αντεγκμπόγιε, ο οποίος είχε υπογράψει στις 17/10 στον Άρη για ένα μήνα καλύπτοντας το κενό του τραυματία Τόρεϊ Τόμας, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αντεγκμπόγιε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της υπόθεσης. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: " Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στον Άρη ως το τέλος της σεζόν. Όταν ήρθα στην ομάδα, για να καλύψω το σημαντικό κενό του Τόρεϊ (σ.σ. Τόμας), είχα στο μυαλό μου μόνο πώς θα τη βοηθήσω για να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν στο διάστημα που θα ήμουν εδώ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε η σκέψη να μείνω ως το τέλος, αλλά η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο παρκέ.

Ήταν αμοιβαία επιθυμία η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα και χαίρομαι που επιτεύχθηκε.Έχω δεθεί με τον Άρη από την αρχή της παρουσίας μου σ' αυτόν, χάρη στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα".

Μπήκε με την ομάδα ο Γκίκας

Παρόντων των Αλέξανδρου Βεζένκοφ και Νίκου Γκίκα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (22/11, 5μ.μ.) στο "Nick Galis Hall'.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες έδωσαν το παρών στην σημερινή προπόνηση του Άρη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκονται στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Το πρωί ο Βεζένκοφ υποβλήθηκε σε υπέρηχο στη γάμπα, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην χθεσινή προπόνηση. Ο υπέρηχος ήταν "καθαρός", έδειξε ότι είχε υποστεί μία ελαφρά διάταση, και ο 19χρονος φόργουορντ ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό.

Στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από 10 μέρες και ο Γκίκας. Ο 24χρονος γκαρντ αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατό του και σήμερα πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης. Το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Ρόδου θα φανεί αύριο όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη με μία τελευταία προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ