ΑΡΗΣ

Αναβολή για Αργυρόπουλο

Αναβολή για Αργυρόπουλο
INTIME SPORTS

Το 2012 πρόκειται να εκδικαστεί η προσφυγή του Νίκου Αργυρόπουλου σε βάρος της ΚΑΕ Άρης. Διαβάστε αναλυτικά.

Η αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα εκδίκασης της προσφυγής του Νίκου Αργυρόπουλου σε βάρος της ΚΑΕ Άρης όλα δείχνουν πως θα μεταφερθεί για το 2012.

Ο Πατρινός πλέι μέικερ και νυν παίκτης του Απόλλωνα Πατρών μέσω της προσφυγής που έχει καταθέσει διεκδικεί το ποσό των 34.000 ευρώ.

Η σημερινή αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του είχε να κάνει με αδιαθεσία του δικαστή με την πιθανότερη ημερομηνία να είναι σε κάποια μέρα του Ιανουαρίου.

Όσο για το ποσό των 34.000 ευρώ που διεκδικεί μέσω της προσφυγής του ο Αργυρόπουλος έχει να κάνει με την περίοδο 2008-2010 που είχε αγωνιστεί στον Άρη.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση της περασμένης Πέμπτης (08/12) της FIBA καλείται μέχρι την προσεχή Δευτέρα (19/12) να είναι συνεπής στην οφειλή της απέναντι στον Γάιο Σκορδίλη.

Στο ποσό των 105.000 ευρώ ώστε να αποφύγει τις συνέπειες που έχει να κάνει με επιβολή προστίμου 150.000 ελβετικών φράγκων, απαγόρευσης μεταγραφών ή ακόμη και αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ