ΑΡΗΣ

''Εξαφανίστηκε'' ο μηδενισμός του Άρη

''Εξαφανίστηκε'' ο μηδενισμός του Άρη
INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αρχικά τον μηδενισμό του Άρη στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ κι εν συνεχεία απέσυρε τη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής! Στάση αναμονής από τους ''κίτρινους''.

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε αρχικά με δελτίο Τύπου ότι ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε αρχικά την ένσταση της ΚΑΕ Άρης για συνέχιση του παιχνιδιού τον ΠΑΟΚ, το κατακύρωσε υπέρ του ''Δικεφάλου'' με 20-0 και μηδένισε τους ''κίτρινους''.

Στη συνέχεια όμως, το κομμάτι περί μηδενισμού αφαιρέθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής κι έχει απομείνει η αρχική ανάρτηση για την απόρριψη της ένστασης του Άρη!

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση ''ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κατόπιν αυτού κατακυρώνεται η αναμέτρηση με σκορ 20-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και επιβάλλεται μηδενισμός στην ομάδα του Άρη''.

Στη -νέα- ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει πουθενά η πρόταση για τον μηδενισμό των "κίτρινων". Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: "Απορρίπτεται η από 18-10-2014 ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ για την οριστική διακοπή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 18-10-2014, ως κατ’ ουσίαν αβάσιμη".

Αυτό που απομένει πλέον είναι να αποδειχτεί αν ο Αρης θα μηδενιστεί στο ματς, ή αν θα πάρει τον βαθμό της ήττας με την αναμέτρηση να κατοχυρώνεται με 20-0 στον ΠΑΟΚ. Εξελίξεις αναμένονται από αύριο (30/10).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ