ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Χειροβομβίδες και κοστούμι μέσα στη ροχάλα..."

Αλεξανδρής: "Χειροβομβίδες και κοστούμι μέσα στη ροχάλα..."

Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής στηλίτευσε τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών, ξεσπώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενώ εξέφρασε και παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών του.

Ξέσπασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα στο "Παλατάκι". Αρχικά, έκανε μία συνολική αναφορά στο παιχνίδι εκφράζοντας τα παράπονα του για τη διαιτησία:

" Συγχαρητήρια για τη νίκη στο φίλο μου τον Σούλη, αλλά υπήρχαν παραφωνίες στο σημερινό ματς, που ήταν ένα ματς από παλιά. Έχουμε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Δεν μας σεβάστηκαν, τόσο στην τεχνική ποινή που δόθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ακόμη στο ότι δεχθήκαμε μπουλόνια και κροτίδες, όσο και στο ότι στο τέλος δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ στη φάση του Τζέιμς. Εμείς δεν αντιδράσαμε σωτστά σε καποια σημεία του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ έβρισκε τις λύσεις".

Αμέσως μετά, ο προπονητής του Αρη στηλίτευσε τη συμπεριφορά, μερίδας οπαδών από την κερκίδα. " Αναρωτιέμαι πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς τους ηλίθιους που μας έφτυναν και μας πετούσαν πράγματα. Χρειάζεται να πέφτουν χειροβομβίδες και μπουκάλια;" αναρωτήθηκε αρχικά και πρόσθεσε λίγο αργότερα:

" Τι άλλο πρέπει να γίνει; Από το ζέσταμα μας πετούσαν νερά. Το κοστούμι του συνεργάτη μου είναι μέσα στη ροχάλα. Χρειάζεται αυτή η ατμόσφαιρα; Γιατί βρίζουν τις μάνες μας και εμένα; Δηλαδή δεν αγωνιζόμαστε εμείς για τον επιούσιό μας; Εγώ δέκα ημέρες διδάσκω τους παίκτες μου να μην προκαλέσουν το κοινό. Από την πρώτη στγμή αυτό στηλιτεύω σε όποια ομάδα και αν είμαι. Δεν δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ανάλογη φιλοξενία στο δεύτερο ματς".

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε: " Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ εμάς αυτή ή ήττα δεν μας βγάζει από τον προγραμματισμό. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στα επόμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρεις δεν ξέρω πως θα ήταν αν δεν έδινε το αντιαθλητικό. Το ένα καλάθι έγινε έξι. Δίνω συγχαρητήρια στον Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας έντιμος και άξιος αντίπαλος. Εμείς δουλεύουμε τις πολύ στις ειδικές καταστάσεις, αλλά το να είσαι έτοιμος να παίξεις σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν είναι πάντα εύκολο. Την μια φορά έγινε, την άλλη όχι. Θέλει πολύ μεγάλη εμπειρία που δεν την έχει όλη η ομάδα.

Δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι πάντα μπροστά και στις δύσκολες στιγμές. Αν δεν το κάνουν, και αυτοί θα έχουν πρόβλημα και η ομάδα δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες υποχρεώσεις".

Τζέιμς: "Στοίχισαν τα λάθη μας στο φινάλε"

Ο Ντομινίκ Τζέιμς παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο τόνισε ότι ο Άρης έχασε τον αγώνα από τα δικά του λάθη. " Ο αντίπαλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος μας στοίχισαν τα δικά μας λάθη. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: " Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα σφυρίγματα των διαιτητών, οι οποίοι κατά τα άλλα έπαιξαν πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη για την ήττα μόνο στους διαιτητές".

Ταπούτος: "Να δούμε τα λάθη που κάναμε"

Ο Χρήστος Ταπούτος μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο PAOK Sports Arena υποστήριξε πως τέτοια παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Ταπούτο ο Άρης είχε την ευκαιρία να κερδίσει το σημερινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο αρχηγός του Άρη στις δηλώσεις του δεν στάθηκε τόσο στο αντιαθλητικό φάουλ του Ντόμινικ Τζέιμς στον Γιάννη Καλαμπόκη όσο στο ότι ο Άρης θα πρέπει να διδαχθεί από τα λάθη που έκανε.

" Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που δεν έπρεπε. Τέτοια παιχνίδια τα κερδίζεις από την άμυνα. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να σκεφτούμε το παιχνίδι που έρχεται με το Μαρούσι", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ταπούτος.

Όσο για το αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς στα τελευταία δευτερόλεπτα είπε: " Σίγουρα το σφύριγμα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι όμως εμείς από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε και να προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε".

Στα λάθη στάθηκε και ο Ρον Ντέιβις υποστηρίζοντας: " Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες αρκετά. Παίξαμε δυνατά, όμως στο τέλος κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας στοίχησαν και έκριναν το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι στην τελευταία φάση ήμουν άτυχος. Η μπάλα μπήκε και βγήκε".

Κι όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: " Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με το Μαρούσι. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε να δούμε τα λάθη που κάναμε και να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατοί και στην συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ