ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Αλεξανδρής: "Πετύχαμε τον στόχο μας"
INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να αποκλείστηκε από την συνέχεια του φετινού Eurocup μετά την ήττα του το απόγευμα στην Μόσχα από την Κίμκι ωστόσο σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή η ομάδα του πέτυχε τον στόχο της.

Η παρουσία του Άρη στην φάση των ομίλων του LAST-16 του φετινού Eurocup ήταν ο στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον θεσμό και αυτός επιτεύχθηκε σύμφωνα με τον τεχνικό της Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Αυτό υποστήριξε ο "τίγρης" μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού του Άρη στην Μόσχα με την Κίμκι όπου η ήττα με 88-72 ισοδυναμούσε με αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Η παρουσία μας στο Eurocup ολοκληρώνεται την επόμενη Τρίτη.

Εξαρχής ο βασικός μας στόχος ήταν η πρόκριση στο LAST-16 και τον πετύχαμε. Η Κίμκι άξιζε τη νίκη και θα ήθελα να της ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Επίσης να συγχαρώ τους οπαδούς της, οι οποίοι γνωρίζουν μπάσκετ και στο τέλος μας χειροκρότησαν. Η Κίμκι είναι μια ομάδα με εξαιρετική οργάνωση, επιπέδου Ευρωλίγκα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Κίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μας. Είχαμε δύο στόχους στους παιχνίδι, να βάλουμε όλους τους παίκτες μας να παίξουν και φυσικά να κερδίσουμε. Δεν πήγαν όλα όπως θα θέλαμε.

Ακόμα κι όταν έχεις μια διαφορά μέσα στο παιχνίδι, δεν υπάρχει εγγύηση ότι το παιχνίδι θα πάει ήρεμα... Ήθελα να δω περισσότερη ώρα στο παρκέ τον Ζελαμπάλ, αλλά δεν γινόταν. Το παιχνίδι μας πρέπει να γίνει καλύτερο. Κάποια πράγματα με ανησυχούν, αλλά θα τα δουλέψουμε στην προπόνηση. Η Κίμκι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε και είμαστε όλοι προσηλωμένοι να κερδίσουμε το Eurocup".

Κι όσο για τον Αλεξέι Ζουκανένκο υποστήριξε: "Παίξαμε καλά, είχαμε προετοιμαστεί καλά. Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο, παίξαμε πιο επιθετικά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ