ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Έχουμε μείνει πολύ λίγοι"

Αλεξανδρής: "Έχουμε μείνει πολύ λίγοι"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού (8/02) του Άρη στην Λιόν με την Βιλερμπάν στάθηκε στην νίκη της Ντόνετσκ επί της Κίμκι και την έλλειψη λύσεων.

Η νίκη της Ντόνετσκ επί της Κίμκι που έγινε γνωστή λίγο πριν το τζάμπολ του χθεσινού παιχνιδιού του Άρη με την Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ της Λιόν και η έλειψη λύσεων ήταν τα δύο στοιχεία που στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όσο για τον Σέρτζιο Κερούς παραδέχθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν ήταν αυτοί που έπρεπε στην χθεσινή αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

" Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά μας επηρέασε το αποτέλεσμα στον άλλον αγώνα. Έχουμε μείνει πολλοί λίγοι και είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνουμε χωρίς βασικούς παίκτες. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε σε τόσους συνεχόμενους αγώνες υψηλού επιπέδου. Δεν σταματάμε την προσπάθεια και στηρίζουμε τα παιδιά.

Έχουμε μείνει λίγοι, αλλά θα παλέψουμε σε κάθε αγώνα. Στεναχωριόμαστε γιατί μια εικόνα που δημιουργήσαμε και υπερασπιζόμαστε αλλοιώνεται λόγω των πολλών απουσιών. Είναι δύσκολο και μας στεναχωρεί όλους", υποστήριξε ο Αλεξανδρής για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ακόμη στάθηκε στην παρουσία των φιλάθλων του Άρη λέγοντας: " Θέλουμε να πούμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ειδικά στα παιδιά που ήρθαν από την Ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης για να μας συμπαρασταθούν. Μας δίνουν κουράγιο από την αρχή της χρονιάς.

Εκτιμώ ότι η ευρωπαϊκή παρουσία μας από την αρχή της χρονιάς ήταν πολύ καλή. Παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες με υψηλούς προϋπολογισμούς και πολύ καλή οργάνωση", και κατέληξε: " Προσπαθούμε να κρατάμε την σημαία του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών".

Από την πλευρά του ο Σέρτζιο Κερούς τόνισε: " Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που μας έδωσε ο κόουτς και βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ. Έπρεπε να παίξουμε πιο πιεστική άμυνα και να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό στην επίθεση. Δυστυχώς όμως βρεθήκαμε σε πολύ κακή βραδιά και το πληρώσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε έτοιμοι στις επόμενες αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν από πολλά μέρη της Ευρώπης, αλλά και την Ελλάδα για να μας στηρίξουν. Αξίζουν τα πάντα και τους ζητάμε συγνώμη που τους πικράναμε. Θα κάνουμε το καλύτερο για αυτούς στην συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ