ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Είμαστε σε στάδιο προσαρμογής"

Αλεξανδρής: "Είμαστε σε στάδιο προσαρμογής"

Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για τον Άρη, καθώς αύριο (11/02) αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Με μία μεσημεριναή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας όπου η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Η αποστολή του Άρη ταξίδεψε στις 18:30 για την Αθήνα με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από μία θλάση στον δικέφαλο και για 10-15 μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας κι έτσι στην θέση του συμπεριλήφθηκε ο Αλεξάνταρ Βεζένκοφ.

Στο μεταξύ με δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) τόνισε: "Βρισκόμαστε σε μια φάση που ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητα μας,λόγω των απουσιών ορισμένων παικτών από τραυματισμούς, αλλά και την φυγή του Τζέιμς.

Είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής και έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις. Μας περιμένει μια ακόμη δοκιμασία εκτός έδρας και θα πάμε να παλέψουμε για 40ʼ. Ο Ίκαρος μετά την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη ορισμένων παικτών έχει παρουσιαστεί πιο δυνατός. Οπότε επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση επί 40ʼ για να είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι καλό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βεργίνης υπογράμμισε: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι ένας κομβικός αγώνας και εμείς βρισκόμαστε πίσω στην βαθμολογία. Ο Ίκαρος εδώ και λίγο καιρό έχει καινούριο προπονητή και παρουσιάζει στο παρκέ μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με εκείνη στον α' γύρο. Έκανε και κάποιες μεταγραφές που τον δυνάμωσαν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ