ΑΡΗΣ

Aγγέλου: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πρόκληση"

Aγγέλου: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πρόκληση"
Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το βράδυ του Σαββάτου και ξεκαθάρισε πως ο αγωνιστικός προσανατολισμός

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου με αφορμή τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μία πρόκληση για την ομάδα του και ότι έχει πολλές παραμέτρους διαχείρισης.

"Η πρόκληση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές παραμέτρους διαχείρισης. Την μπασκετική ποιότητα του αντιπάλου, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια, δημιουργικά και εκτελεστικά", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Τον ενθουσιασμό και την ενεργοποίηση των φιλάθλων μας, αλλά και τον δικό μας αγωνιστικό προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση, που χρειάζεται βελτίωση. Απέναντι σε όλα τα παραπάνω, η αυτοσυγκέντρωση και η ομαδικότητα στα 40 λεπτά του αγώνα, είναι βασικότατος στόχος για τον έλεγχο του παιχνιδιού".

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Πελεκάνος μιλώντας εκ μέρους των παικτών αναφέρει: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως αμυντικά και να μην παρεκκλίνουμε από τις οδηγίες του προπονητή μας.

Έχουμε το πλεονέκτημα ότι ο κόσμος της ομάδας θα βρίσκεται στο πλευρό μας και αυτό είναι κάτι που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Θέλουμε να είναι μια γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ