ΑΡΗΣ

Σε θέση μάχης ο Χαντ

Σε θέση μάχης ο Χαντ

Ο Τζέρεμι Χαντ όχι απλώς επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς αλλά δεν αποκλείεται να προλάβει ακόμη και το μεθαυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall.

Ο Τζέρεμι Χαντ δεν αποκλείεται να προλάβει το μεθαυριανό ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall.

Ο Αμερικανός φόργουορντ όχι απλώς επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά βγάζει σχεδόν όλο το πρόγραμμα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Χαντ αισθάνεται τα γόνατά του σε καλή κατάσταση, με τον χρόνο να κυλάει προς όφελός του και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν το βράδυ του Σαββάτου βρεθεί για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έστω και στην αποστολή.

Ο Χαντ υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου είχε μεταβεί στην Αθήνα όπου και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα δύο του γόνατα. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε την αποθεραπεία του, που την συνέχισε στις ΗΠΑ και την ολοκλήρωσε σε Θεσσαλονίκη και Φλώρινα.

Πλέον είναι στο χέρι του Αγγέλου σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του Άρη να κρίνει αν και κατά πόσο ο Χαντ είναι έτοιμος να αγωνιστεί προς αποφυγή τυχόν υποτροπής που θα τον στείλει εκ νέου στα πιτς και το πιθανότερο για μεγάλο διάστημα.

Κατά τα άλλα σίγουρη φαντάζει η συμμετοχή του Ζήση Σαρικόπουλου σε φιλικό ή επίσημο παιχνίδι του Άρη μετά την δις παρουσία του διεθνή σέντερ στην αποστολή στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Κι όσο για το σημερινό πρόγραμμα του Αγγέλου περιλάμβανε βίντεο στις 19:00 και προπόνηση στην συνέχεια με το απουσιολόγιό του παρόντος και του Χαντ να είναι λευκό.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φιλάθλους του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που είναι και το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι εντός έδρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ