ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Ομαδικότητα και συγκέντρωση για τη νίκη"

Αγγέλου: "Ομαδικότητα και συγκέντρωση για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Άρη μίλησε για την πρόκριση στον τελικό, ενώ για την Εφές ανέφερε πως θα υπάρξει αύριο (23/12) ενημέρωση. Ο μάνατζερ του ανακοίνωσε τη συμφωνία μέχρι το 2016.

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και την πρόκριση στον τελικό.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι αύριο (23/12) θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση μαζί με τη διοίκηση για την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

" Αύριο θα σας ενημερώσουμε με τη διοίκηση. Για το παιχνίδι, η μπασκετική ανάλυση ωχριά απ' τη διάθεση των παικτών απ' την ώθηση του κόσμου. Περιμέναμε αυτή την εμφάνιση απ' αυτά τα παιδιά, παίρνουν ώρες πτήσης και ξέραμε ότι μπορούν να χαρίσουν μια τέτοια στιγμή στον κόσμο.

Περάσαμε δύσκολες στιγμές, ο Γιάννης είπε την αλήθεια, τα παιδιά είναι ακόμη στο εκπαιδευτικό αεροπλάνο της εμπειρίας, έκαναν 12 λάθη, τους στήριξαν οι συμπαίκτες, έδωσαν μια παράσταση στον κόσμο και πιστεύω ότι το πέρασμα αυτής της ομάδας εργασίας αξίζει να μνημονευθεί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μια δυνατή άμυνα, όπως παίζει ο Πανιώνιος.

Είχαμε πολύ μεγάλη ομαδικότητα, πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον ωραίο κύριο, τον κύριο Πλιάκη, που ήταν μαζί μας σε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Συγχαρητήρια στον Γιάννη, νευριάζουμε μεταξύ μας καμιά φορά, εύχομαι καλή συνέχεια, Άρης και Πανιώνιος έχουν δώσει πολλά και σήμερα νομίζουν ότι έδωσαν πάρα πολλά και πάλι στο ελληνικό μπάσκετ", είπε ο Αγγέλου.

Στη συνέχεια ανέφερε: " Ο πρόεδρος και η διοίκηση έχουν τον λόγο, έχουν διευθύνει με σύνεση και δύναμη το καράβι και αυτοί θα έχουν τον λόγο. Αυτός θα πει τι θα γίνει".

Για την παρουσία στον τελικό δήλωσε: « Ο Άρης δίνει μια μεγάλη μάχη, σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά μου δίνουν την αίσθηση πως ανήκω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, σε μια ομάδα εργασίας τεράστια, σε μια συνέχεια".

Ο Γιάννης Αθηναίου δήλωσε: " Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν, το οποίο ήταν αντάξιο των ονομάτων και του θεσμού. Το θέλαμε πάρα πολύ και γι΄ αυτό ίσως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ελευσίνα. Πήραμε μια διαφορά, μπήκαμε δυνατά, αλλά ξέραμε ότι ο Πανιώνιος θα αντιδράσει. Ευτυχώς όταν το έκανε, βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη, ευχαριστώντας και τον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε πάρα πολύ για να πετύχουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".

Σφαιρόπουλος: "Ο Άρης επικράτησε πλήρως"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: " Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να επανέλθουμε σε έναν τελικό, μετά από πολλά χρόνια. Θέλαμε πολύ τον αγώνα και δυστυχώς αυτή η θέληση έγινε μπούμερανγκ, όπου μπήκαμε πολύ νευρικοί και ανέτοιμοι. Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα, στο δυνατό μας σημείο. Ήταν η χειρότερη μας περίοδος για φέτος, δεχθήκαμε 34 πόντους.

Ο Άρης επικράτησε πλήρως, είχε ελεύθερα σουτ, είχε εύκολα καλάθια. Εμείς προσπαθούσαμε να μπούμε στον αγώνα με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα να μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά και να φτάσει στους 27. Ήταν σημαντικό ότι κατεβάσαμε τη διαφορά στους 20, προσπαθήσαμε, φτάσαμε τη διαφορά στους 5 πόντους, χάσαμε όμως κάποια κρίσιμα ριμπάουντ, χάσαμε κάποιες βολές. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, γιατί θέλαμε πολύ να πάμε πολύ στον τελικό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε νέες χαρές. Ο Άρης κέρδισε δίκαια και συγχαρητήρια στον προπονητή του και στους παίκτες του".

Για τη μείωση του σκορ είπε: " Χάσαμε μια μπάλα, εκεί ο Άρης, στους 5 πόντους, ενώ την είχαμε κλέψει, δεν την κρατήσαμε και δεχθήκαμε ένα τρίποντο. Γενικά δεν παίξαμε άμυνα, όταν ο Άρης έκανε 0 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν ανύπαρκτοι αμυντικά".

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ είπε: " Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, πήρε μια διαφορά μεγάλη, εμείς προσπαθήσαμε να τη μειώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η προσωπική μου απόδοση δεν σημαίνει τίποτα, γιατί χάσαμε. Ο Άρης έπαιξε πιο δυνατά, η σεζόν είναι μεγάλη, πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ