ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Επιβάλλεται συγκέντρωση"

Αγγέλου: "Επιβάλλεται συγκέντρωση"

Με το μυαλό στους Φραγκιά και Πόουπ ο Βαγγέλης Αγγέλου θα ολοκληρώσει το απόγευμα την προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ραντεβού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στην μελέτη του Κολοσσού Ρόδου εν όψει του αυριανού ραντεβού στο Αλεξάνδρειο έχει επικεντρώσει την προσοχή του στους Βασίλη Φραγκιά και Χερμπ Πόουπ.

Τον νέο τεχνικό της ομάδας της Ρόδου αλλά και τον νέο της Αμερικανό με τον τεχνικό του Άρη να μην υπολογίζει στους Σωτήρη Καραποστόλου και Λευτέρη Μποχωρίδη.

"Ο Κολοσσός θα έρθει στην έδρα μας με τον νέο του προπονητή και νέα προσθήκη στο ρόστερ του, ενώ παράλληλα στο τελευταίο του παιχνίδι είχε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά.

Εμείς, λοιπόν, επιβάλλεται να έχουμε συγκέντρωση, αγωνιστικότητα και ιδιαίτερα σταθερότητα, κυρίως στην άμυνα, κάτι που στον τελευταίο μας αγώνα κόντεψε να μας στοιχίσει", τόνισε ο Αγγέλου στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Βόσνιο γκαρντ Μοχάμεντ Πάσαλιτς συμπλήρωσε: "Καλούμαστε να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στον Κολοσσό, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40ʼ και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας και να ολοκληρώσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ