ΑΕΚ

"Βλέπει" τρεις για αντι-Ντίξον η ΑΕΚ

"Βλέπει" τρεις για αντι-Ντίξον η ΑΕΚ

Με τον Μάικλ Ντίξον να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για την ΑΕΚ, στην "Ένωση" έχουν αρχίσει ήδη να καταφτάνουν προτάσεις για παίκτες, με τα ονόματα των Τζαμάλ Σούλερ, Μάνι Χάρις και Τζερέλ ΜακΝίλ να ξεχωρίζουν.

Η Στρασμπούρ ουσιαστικα "έλυσε τα χέρια" στην ΑΕΚ με την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάικλ Ντίξον , παρά το γεγονός ότι ακόμα επίσημα η "Ένωση" δεν έχει πάρει θέση για το θέμα. Αυτό όμως είναι και το λογικό για τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι θέλουν πρώτα να μάθουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης πριν προβούν σε ανακοινώσεις.

Όπως και να έχει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Ντίξον πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα, με τους "κιτρινόμαυρους" να ψάχνουν έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό τρόπο για να τον "ξεφορτωθούν" . Με την προετοιμασία της "Ένωσης" όμως να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου και πλέον να υπάρχουν τρεις κενές θέσεις ξένων (αυτή του σούτινγκ γκαρντ και αυτές των δύο ψηλών), στην ΑΕΚ ξέρουν ήδη ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι. Και η αλήθεια είναι ότι ήδη για την θέση του Ντίξον έχουν φτάσει δεκάδες προτάσεις.

Οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να κάνουν το πρώτο ξεσκαρτάρισμα, ωστόσο υπάρχουν ήδη τρία ονόματα που δείχνουν να ξεχωρίζουν. Ο λόγος για τους Τζαμάλ Σούλερ (31 χρονών, 1.91 μέτρα), Μάνι Χάρις (27 χρονών, 1.96 μέτρα) και Τζερέλ ΜακΝίλ (30 χρονών, 1.91 μέτρα). Κοινό χαρακτηριστικό των τριών παικτών είναι πως θεωρούνται εξίσου καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ είναι και αρκετά αθλητικοί, με τους Σούλερ και ΜακΝίλ να θεωρούνται περισσότερο σουτέρ και τον Χάρις περισσότερο σκόρερ.

Την δεδομένη στιγμή ο Χάρις φαίνεται να έχει το προβάδισμα λόγω ηλικίας και προσόντων. Οι Σούλερ και ΜακΝίλ ωστόσο θεωρούνται και αυτοί καλές περιπτώσεις, έχοντας μάλιστα μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εμπειρία από τον Χάρις (ο οποίος έχει περάσει απλώς δύο σεζόν από την Τουρκία και την Τουρκ Τέλεκομ και τώρα αγωνίζεται στην Κίνα), με τον πρώτο να έχει την σεζόν που ολοκληρώθηκε 11.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας με την φανέλα της Μονακό (τέθηκε μάλιστα και αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League) και τον δεύτερο 9 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά αγώνα με την φανέλα της Μπάμπεργκ στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Την ίδια στιγμή βέβαια που έχουν διαρρεύσει αυτά τα τρία ονόματα, καλό είναι να έχει ο κόσμος στο μυαλό του ότι δεν αποκλείεται τελικά η ΑΕΚ να αποκτήσει κάποιον παίκτη που προς το παρόν δεν έχει ακουστέι. Όπως έκανε δηλαδή και στην περίπτωση του Μάικ Γκριν, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ