ΑΕΚ

"Βλέπει" Ντορέλ Ράιτ η ΑΕΚ

Jan 21, 2015; Phoenix, AZ, USA; Portland Trail Blazers forward Dorell Wright (1) against the Phoenix Suns at US Airways Center. The Suns defeated the Blazers 118-113. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Jan 21, 2015; Phoenix, AZ, USA; Portland Trail Blazers forward Dorell Wright (1) against the Phoenix Suns at US Airways Center. The Suns defeated the Blazers 118-113. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports MARK J. REBILAS-USA TODAY SPORTS

Η ΑΕΚ συνεχίζει να εξετάζει την αγορά για τον αντικαταστάτη του Τζαουάντ Ουίλιαμς, με τον άλλοτε ΝΒΑερ Ντορέλ Ράιτ να αποτελεί μία περίπτωση που ενδιαφέρει.

Όσο ο Ντούσαν Σάκοτα παραμένει τραυματίας δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση στην ΑΕΚ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στην "Ένωση" δεν κοιτούν την αγορά προκειμένου να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που τελικά ο Τζαουάντ Ουίλιαμς αποχωρήσει από την ομάδα ως συνέπεια των "αναιμικών" εμφανίσεών του τον τελευταίο μήνα.

Η ΑΕΚ λοιπόν έχει τα... αυτιά της και τα μάτια της ανοιχτά, κοιτάζοντας στην αγορά για τον παίκτη που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Και φαίνεται ότι ανάμεσα στα δεκάδες ονόματα που έχουν προταθεί έχει προκριθεί η λύση του Ντορέλ Ράιτ, ενός παίκτη με προϋπηρεσία 11 χρόνων στο ΝΒΑ (2004-2015).

Ο Ράιτ έχει ύψος 2.06 μέτρα και έκανε καριέρα στο ΝΒΑ παίζοντας κυρίως στην θέση του σμολ φόργουορντ, παίζοντας ωστόσο και ως πάουερ φόργουορντ σε χαμηλά σχήματα. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το καλό του επριφερειακό σουτ, αφού στην πορεία του στο ΝΒΑ είχε μέσο όρο καριέρας 36.5% στα τρίποντα, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και μία σεζόν (2010/11) όπου είχε 16.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Ουόριορς!

Ανεξάρτητα πάντως από το αν τελικά θα γίνει κίνηση για τον Ράιτ ή όχι, αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά κυρίως για έναν σμολ φόργουορντ και όχι έναν πάουερ φόργουορντ, σε ένα δείγμα ότι - αν τελικά αντικατασταθεί ο Ουίλιαμς - στην "Ένωση" σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν περισσότερο στην θέση του πάουερ φόργουορντ τον Μίλος Μιλόσεβιτς παρέα με τον Σάκοτα, θέλοντας να προσθέσουν λίγη ταχύτητα στο παιχνίδι τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ