ΑΕΚ

Το σερί του Χέρστον και η άμυνα

Το σερί του Χέρστον και η άμυνα

Ο Μαλίκ Χέρστον πραγματοποίησε την δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοσή του με την ΑΕΚ κόντρα στην Καβάλα, δίνοντας συνέχεια σε ένα ιδιαίτερο σερί με την "Ένωση" που πλέον αποκτά αμυντική ταυτότητα.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έκανε το ντεμπούτο του ως χεντ κόουτς της ΑΕΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (23/12) κι εν συνεχεία παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας τη φιλοσοφία του και αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του για την "Ένωση".

Ο Σλοβένος προπονητής, λοιπόν, έσπευσε να διευκρινίσει πως: " Θέλω το μάξιμουμ από κάθε παίκτη. Δεν είναι μυστικό ότι είμαι «αμυντικός» προπονητής! Διαλέγω του παίκτες και βλέπω πώς παίζουν την άμυνα. Επιμένω καθημερινά στην προπόνηση οι παίκτες να ακολουθούν τους αμυντικούς κανόνες μου και μου αρέσει η ομαδική επίθεση". Χθες (13/2) η ΑΕΚ πέρασε από το κλειστό της Καλαμίτσας, επικρατώντας της Καβάλας με σκορ 55-65 κι έτσι έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο, παραμένοντας μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 14-4.

Το σερί του Χέρστον και η άμυνα

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη regular season με το "διπλό" στην Καβάλα

Οι 55 πόντοι που δέχτηκε η "Ένωση" συνιστούν την τέταρτη καλύτερη αμυντική επίδοσή της στο εφετινό πρωτάθλημα και τη δεύτερη καλύτερη σε παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ, μετά τους 54 πόντους στο Ζηρίνειο, κόντρα στην Κηφισιά. Παρεμπιπτόντως, στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της η ΑΕΚ έχει δεχτεί 65 πόντους από τα Τρίκαλα, 49 από τον Κόροιβο και 55 από την Καβάλα, ήτοι 56.3 πόντους μ.ό.!

Οι καλύτερες άμυνες της ΑΕΚ φέτος

Το σερί του Χέρστον και η άμυνα

7-0 με διψήφιο Χέρστον η "Ένωση"!

Πάμε και στον Μαλίκ Χέρστον... Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα και μαζί με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν οι πρωταγωνιστές στη νίκη επί της Καβάλας. Ο Χέρστον έβγαλε ενέργεια και τελείωσε το ματς με 15 πόντους σε 20:50 συμμετοχής, πραγματοποιώντας τη δεύτερη πιο παραγωγική εμφάνισή του στην εφετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το ιδιαίτερο στην περίπτωση του 29χρονου φόργουορντ είναι πως η ΑΕΚ μετράει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κάθε φορά που ο ίδιος σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων!

Το σερί του Χέρστον και η άμυνα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ