ΑΕΚ

Τιμάει την ιστορία της η ΑΕΚ πηγαίνοντας στο Καλλιμάρμαρο

Τιμάει την ιστορία της η ΑΕΚ πηγαίνοντας στο Καλλιμάρμαρο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι παίκτες και προπονητές της ομάδας αναμένεται αύριο (4/4) να μεταβούν στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσουν την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ το 1968.

Ομάδα που ξεχνάει την ιστορία της είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η ΑΕΚ όμως όχι απλώς δεν ξεχνάει την ιστορία της αλλά την τιμά κιόλας σε κάθε ευκαιρία. Το έχει κάνει πολλές φορές φέτος, με αποκορύφωμα της απόσυρση της φανέλας του σπουδαίου Γιώργου Τρόντζου και το κείμενο που δημοσίευσε πριν από μερικούς μήνες για τον θάνατο του σπουδαίου Γεώργιου Μόσχου . Τώρα λοιπόν βρήκε την καλύτερη αφορμή για να δείξει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό δρόμο που έχει ακολουθήσει επί διοίκησης Μάκη Αγγελόπουλου.

Όπως ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ της η "Κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, αύριο (4/4) αναμένεται να μεταβούν στο Καλλιμάρμαρο παίκτες, προπονητές και στελέχη της ομάδας προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης από την ΑΕΚ το 1968.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συμπληρώνονται 49 χρόνια από το "Έπος του ‘68".

Η Παγκόσμιας Εμβέλειας επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης από τη "Βασίλισσα" παραμένει πηγή έμπνευσης και πυξίδα διαφώτισης για τις επόμενες γενεές. Όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό και για όσους τον υπηρετούν γενικότερα.

Παίκτες, προπονητές και στελέχη της Ομάδας Μπάσκετ της ΑΕΚ πρόκειται να τιμήσουν δεόντως την επέτειο δίνοντας το «παρών» αύριο (04/04/17) και ώρα 15:45, στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου «συν τοις άλλοις» καταγράφτηκε το Ρεκόρ Γκίνες των 80.000 θεατών.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να υπενθυμίζει την ένδοξη Ιστορία της με πολλαπλές δράσεις. Οι δράσεις αυτές θα ανακοινωθούν και κορυφωθούν το επόμενο διάστημα και πάντως με την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ