ΑΕΚ

Θέλει το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ για έδρα η μπασκετική ΑΕΚ!

Θέλει το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ για έδρα η μπασκετική ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" στην μπασκετική ΑΕΚ εξετάζουν το σενάριο να κάνουν την έδρα τους το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ! Έγινε ήδη μία επιθεώρηση του χώρου.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να δημιουργήσει το νέο "σπίτι" της ομάδας! Με τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην σκέψη της ΑΕΚ να αποκτήσει το ποδηλατοδρόμιο και το θέμα του γηπέδου στο Γαλάτσι να έχει μείνει στάσιμο εδώ και χρόνια, ο Ισχυρός άνδρας φαίνεται να ενεργοποιεί το... "Plan C". Ποιο είναι αυτό; Το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", στην "Ένωση" φαίνεται ότι "έριξαν στο τραπέζι" την περίπτωση του γηπέδου τένις στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θέσεων, το οποίο βέβαια είναι "ανοιχτό", αλλά το σκέπαστρό του καλύπτει τις εξέδρες, επομένως κλείνει εύκολα με έναν επιπρόσθετο θόλο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά, την περασμένη Παρασκευή (24/3) έγινε και μία πρώτη επιθεώρηση του χώρου από το Μάκη Αγγελόπουλο παρέα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και τον αθλητικό διευθυντή και υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος των ακαδημιών της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα.

Θέλει το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ για έδρα η μπασκετική ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ