Συγκίνηση: Συνεχάρη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Νίκος Μήλας

Συγκίνηση: Συνεχάρη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Νίκος Μήλας

Ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968, συνεχάρη μέσω τηλεγραφήματς την "Ένωση" για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παρελθόν συνάντηση το παρόν της ΑΕΚ για ακόμα μία φορά. Ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής που οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968, χάρηκε και αυτός με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν από μερικές ημέρες. Φρόντισε λοιπόν να το δείξει με τον τρόπο του, στέλνοντας συγχαρητήριο τηλεγράφημα!

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας. Νίκος Μήλας. Προπονητής της ΑΕΚ του '68", έγραφε το τηλεγράφημα, το οποίο η ΑΕΚ δημοσίευσε με μεγάλη χαρά στο σάιτ της και παρατίθεται:

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24