ΑΕΚ

Στον "αέρα" παραμένει η ΑΕΚ

Στον "αέρα" παραμένει η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου αναζητά ακόμα επενδυτές. Τι συνέβη στη συνάντηση με δυο υποψήφιους και τι σκοπεύει να κάνει με την ομάδα μπάσκετ.

Τα ανοικτά μέτωπα της μπασκετικής ΑΕΚ είναι πολλά. Από τη μια ο "κορμός" που οδήγησε την ομάδα στην Α1 είναι υπό διάλυση, με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου να παραιτούνται το ένα μετά το άλλο. Από την άλλη, η διοίκηση του Ερασιτέχνη να αναζητά υποψήφιους επενδυτές για να λύσει το οικονομικό της θέμα.

Την Πέμπτη (21/8) η "Ένωση" πρέπει να καταθέσει τον φάκελο Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο φάκελος ναι μεν θα κατατεθεί, αλλά δεν θα έχει όλα όσα χρειάζονται για να πάρει την έγκριση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αλέξης Αλεξίου έχει καταστήσει σαφές πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση νέου ΑΦΜ για την σύσταση ΚΑΕ. Ωστόσο, για να εκδοθεί, χρειάζεται να τακτοποιηθούν οι οφειλές της ΚΑΕ ή να μεταφερθούν στο νέο ΑΦΜ και να διακανονιστούν. Δηλαδή, χρειάζονται χρήματα που δεν υπάρχουν. .

Οι Νίκος Γεωργαντζόγλου (πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ) και Κώστας Καλογεώργου (έμμισθος μάνατζερ ξενοδοχείων), ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην ομάδα. Ο Αλεξίου συναντήθηκε και με τους δυο την Τρίτη (19/8), για να συζητήσουν, ενώ τους εξήγησε πως το ποσό των 120.000 ευρώ που διαθέτουν συνολικά και οι δυο δεν καλύπτει ούτε κατά το ήμισυ το κατώτερο κεφάλαιο της ομάδας, το οποίο είναι 250.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δήλωσε πως θα συνεχίσει τις επαφές και με άλλους υποψήφιους επενδυτές, ώστε να εξασφαλίσει το απαιτούμενο ποσό. Το ραντεβού των δυο πλευρών ορίστηκε για τη Δευτέρα (25/8), ενώ το μέλλον της "Ένωσης" εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ