Στο Βέλγιο για τα πρώτα της τεστ η ΑΕΚ

Στο Βέλγιο για τα πρώτα της τεστ η ΑΕΚ

Για το Βέλγιο θα αναχωρήσει την Παρασκευή (08/09) η αποστολή της ΑΕΚ. Η Ένωση θα πάρει μέρος σε φιλικό τουρνουά και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει μία καλή ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση της, μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο Καρπενήσι, και πλέον έφτασε η ώρα για τα πρώτα φιλικά τεστ. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα πάρει μέρος στο στο "BSCA Take-Off Trophy", που διοργανώνει η Σαρλερουά.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκτός από την ΑΕΚ και τη διοργανώτρια Σαρλερουά, θα πάρουν ακόμα μέρος οι Μπαϊρόιτ (Γερμανία) και Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

"Η αποστολή της "Βασίλισσας" θα αναχωρήσει αύριο (08/09) για το Βέλγιο, όπου θα συμμετάσχει στο «BSCA Take-Off Trophy», που διοργανώνει η Proximus Spirou Σαρλερουά.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο RTL Spiroudome και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι διοργανώτρια του τουρνουά Σαρλερουά, η Μπαϊρόιτ και η Τσμόκι Μινσκ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (09/09, 13:00) τη γερμανική Μπαϊρόιτ και την Κυριακή (10/09) στις 20:00 έναν εκ των Σαρλερουά ή Τσμόκι Μινσκ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24