ΑΕΚ

Στο Νοσοκομείο ο Σάκοτα, εκτός με Άρη

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί στον σημερινό (3/6) 3ο μικρό Τελικό (17:00) κόντρα στον Άρη χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα, που εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης.

Τα προβλήματα δεν άφησαν σε ησυχία όλη την σεζόν την ΑΕΚ. Δεν την αφήνουν ούτε και τώρα, στο φινάλε της σεζόν. Τελευταίο "θύμα" της ατυχίας της "Ένωσης" ήταν ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός της "Ένωσης" εισήχθη αργά το βράδυ στην Ευρωκλινική Αθηνών με υψηλό πυρετό, εξαιτίας μίας λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσει να ο Σάκοτα να δώσει το παρών στον σημερινό (3/6) τρίτο μικρό Τελικό κόντρα στον Άρη (17:00), ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, με τον ταλαντούχο φόργουορντ να παραμένει κλινήρης, λαμβάνοντας αγωγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες - ίσως και ώρες - θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο, ανάλογα με το πότε θα "πέσει" ο πυρετός

Θυμίζουμε ότι εκτός του Σάκοτα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί κόντρα στον Άρη χωρίς τους τραυματίες Ρόκο Λένι Ούκιτς και Ντόνι ΜακΓκράθ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει σύνθεση ανάγκης στο σημερινό παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ