ΑΕΚ

Σαρικόπουλος για τρία ακόμη χρόνια

Σαρικόπουλος για τρία ακόμη χρόνια

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν οι "κιτρινόμαυροι" προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του 25χρονου σέντερ ως το 2018.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Ζήσης Σαρικόπουλος δήλωσε: "Δεν μπορώ παρά να είμαι ευτυχής για την παραμονή μου στην ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο, ότι πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω τα επόμενα χρόνια μαζί με τους συμπαίκτες μου όλα όσα ονειρευόμαστε για την ΑΕΚ. Το κίνητρο είναι υψηλό. Στους στόχους μας δεν έχουμε... ταβάνι!

Χρειάζεται υπομονή από μέρους μας και δουλειά. Χρειάζεται υπομονή από όλους. Είμαι βέβαιος, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα συνεχίσει να μας στηρίζει. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας είναι καθοριστική. Η δυναμική του είναι γνωστή. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε".

Σαρικόπουλος για τρία ακόμη χρόνια

Ο Σαρικόπουλος φέτος έχει 6.6 πόντους (με 67% στα δίποντα), 4.7 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στην Αμερική, όπου αγωνίστηκε στο Οχάιο Στέιτ. Επέστρεψε για λογαριασμό του Πανιωνίου, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στον Άρη. Παράλληλα υπήρξε μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, όπως της εθνικής εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Ρόδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ