ΑΕΚ

Πήρε πιστοποιητικό η ΑΕΚ!

Πήρε πιστοποιητικό η ΑΕΚ!

Κανονικά παρούσα θα είναι στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 η ΑΕΚ, καθώς η ΕΕΑ στη σημερινή της συνεδρίαση (22/9) αποφάσισε να δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ. Χαμόγελα και στον Κόροιβο που επίσης πήρε πιστοποιητικό

Έπειτα από τρία χρόνια η ΑΕΚ επιστρέφει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας! Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ κέρδισε τη μάχη με το χρόνο που έδωσε το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να παραδώσει το φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ κατά την σημερινή της συνεδρίαση (22/9) έδωσε το πιστοποιητικό συμμετοχής στον "δικέφαλο" ανοίγοντας την πόρτα για τη συμμετοχή στην Basket League ΟΠΑΠ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εκτός των "κιτρινόμαυρων" ενέκρινε και τον φάκελο της ομάδας από την Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος πλέον παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα κι έτσι είναι έτοιμος για την παρθενική του συμμετοχή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

"Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Μελισσανίδη"

Ο Αλέξης Αλεξίου μετά την κατάθεση των απαραίτητων πιστοποιητικών στην ΕΕΑ ευχαρίστησε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στον facebook, τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την στήριξή του στο τμήμα μπάσκετ.

"Οι κόποι δύο ετών δικαιώθηκαν. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για την στήριξη του στο Μπάσκετ. Αποδεικνύεται ότι η ΑΕΚ είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη. Προχωράμε", ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ